_Judgement_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Beyler Ben çharımı geri aldım ama şifre deiştiremiorum itemlerialdım gizli soru cevabını bilmiom napacam :( bide yazdıgım mailide hatırlamıom aa id şifre biliom[signature][hline]Nick:SPEAK_TURKISH Class:Kasar Hood lvl:6x server:ares hacked :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 walla hiç kimse bişe diemes suan yapcaın hiç bişe yoq anca şifre deiştirme formatı eskisi gibi doum tarihi ile yapılmaya dönerse bi ihtimal..[signature][hline]_ReVenGe_ 85k+ elemental lord owned_by a girmek istiorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Judgement_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 doum tarihiinde bilmiom :D[signature][hline]Nick:SPEAK_TURKISH Class:Kasar Hood lvl:6x server:ares hacked :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Inconsiderate Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Bence hiç bişey yapamazsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 doğum tarihini bilmemek nasıl bişey ben anlamadım...bunun altında başka bişiyler olmasın!?[signature][hline]Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo n^n Bruinen dan in Ulaer! **** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Judgement_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ne gibi ben ölesine açmışsın çharı somra ilerdedikçe ilerledi bilmiom işte allalla[signature][hline]Nick:SPEAK_TURKISH Class:Kasar Hood lvl:6x server:ares hacked :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yok benim takıldıgım nokta: 1)balonlusun 2)maili,doğum tarihini,e-maili bilmiosun 3)elinde sadece id-şifre var yani bu elindekiler aslında bi hackerda da olabilir ve senle onun aranızdaki 7 farkı sorarsak kimse de bişi bulamaz olaya biraz mantıklı yaklaşırsak böyle anlaşılıyo (seni tanımam etmem,bi garezim fln oldugundan yazmıyorum bunları)[signature][hline]Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo n^n Bruinen dan in Ulaer! **** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Judgement_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 töbe töbe oLm beni herkes tanıo benim öteki accaount yörünge dışı oldu sor Islak_Tosbagaya felam allalla[signature][hline]Nick:SPEAK_TURKISH Class:Kasar Hood lvl:6x server:ares hacked :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sana bişe diimmi? sen bırak o charı iice ilerlemeden bırak.[signature][hline]_ReVenGe_ 85k+ elemental lord owned_by a girmek istiorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Judgement_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 itemleri aldım zaten bakacaz artık gerisine..[signature][hline]Nick:SPEAK_TURKISH Class:Kasar Hood lvl:6x server:ares hacked :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar