Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Realtek ac97 ses kartım war creatıve 5200 5.1 sıstem aldım fakat sadece frontlardan ses gelıo ne yapmam lzm?[signature][hline]Güç nedir?Güç insanları etkileyebilme becerisidir...
Steel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Eğer sadece Winamp'ta böyleyse, 5.1 plug-in i yükleyerek sorunu çözebilirsin. Önce Mediplayer'la falan bi dene istersen. Yok arka hoparlörlerden hiç ses alamıyorsan kablolarda bir problem vardır.
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 mp3 çalıyosan 2 kanal ses alırsın. mp3 ler surround ses vermez. media playerdan çalarsan hepsinden gelir fakat surround ses gelmez yine iki kanal gelir. winamp için eklenti indirmen lazım ki nerden indircen bilmiyorum :P[signature][hline]Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat diyoruz.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 tek ses çıkışı mı var ses kartının?[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit.
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 3giriişi wr 5.1i desteklıyor.Media playerdada sadece frontlardan gelio ayarı fln bişiyi warmıdır bunun?[signature][hline]Güç nedir?Güç insanları etkileyebilme becerisidir...
Öne çıkan mesajlar