Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Realtek ac97 ses kartım war creatıve 5200 5.1 sıstem aldım fakat sadece frontlardan ses gelıo ne yapmam lzm?[signature][hline]Güç nedir?Güç insanları etkileyebilme becerisidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Eğer sadece Winamp'ta böyleyse, 5.1 plug-in i yükleyerek sorunu çözebilirsin. Önce Mediplayer'la falan bi dene istersen. Yok arka hoparlörlerden hiç ses alamıyorsan kablolarda bir problem vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 mp3 çalıyosan 2 kanal ses alırsın. mp3 ler surround ses vermez. media playerdan çalarsan hepsinden gelir fakat surround ses gelmez yine iki kanal gelir. winamp için eklenti indirmen lazım ki nerden indircen bilmiyorum :P[signature][hline]Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 tek ses çıkışı mı var ses kartının?[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 3giriişi wr 5.1i desteklıyor.Media playerdada sadece frontlardan gelio ayarı fln bişiyi warmıdır bunun?[signature][hline]Güç nedir?Güç insanları etkileyebilme becerisidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar