Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Böyle bir kelebek olabilir mi ?

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

süper bir hayvan ya[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

Pek okumadım yazılanları fakat cam balıkları vardır bilir misiniz ? Akvaryum malzemesi ve balık satan yerlerin hemen hepsinde bulunur. Derileri şeffaftır. Sadece kılcal damara benzer bi kaç şey görürsünüz. Birde minicik organlarını : ) Epeyce bir süre ve sayıda balık beslediğimden bu pek garip gelmedi. Balığı varsa kelebeğide olabilir pek tabi değil mi?[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

super hakkaten hayran kaldım[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

evt abi gerçek, ilk sayfanın altındaki linklere baksanıza. bu ne manyak kamuflaj sağlar di mi ama ya? mgsdeki stelath kamuflaj gibi :D[signature][hline]Brothers Everywhere,
Raise Your Hands Into The Air,
We're Warriors,
Warriors Of The World!
Like Thunder From The Sky,
Sworn To Fight And Die,
We're Warriors,
Warriors Of The World!
Sosyal ağlarda paylaş

ya harika bir yaratık aslında çesitli haserat(ve bush) dışında bütün varlıkların güzel yanları var ama kelebek gercekten en güzellerinden biri
aslında yanar döner at sineklerinin de rengi güzel[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...