warrior18 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 arkadaşlar k2 mahkemeye veriyoruz öçzellikle istanbuldaki arkadaşlar ve şifre sorunu yaşayan premium üyeleri desteklerinizi esirgemeyiniz.. aşağıdaki linke tıkalayrak k2 forumuna yazdığımız yazıları okuyabilirsiniz... http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?p=45507#45507 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 sen K2 ye kaptırdıın paranın 10 katını mahkemeye yatırısın salla en iisi[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 İyi bir avukatla konuş. Eğer pozitif konuşursa verirsin mahkemeye.[signature][hline]KE'yi kesinlikle bıraktım. Char felan istemeyin.Silebilirsem sileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 uğraştığına değmez salla[signature][hline]Kendinize bir iyilik yapın ke unInstall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rogue Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Bi oyun için mahkemelerde koşamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Verin bende Microsoft' u vericem davaları ilerde bağlarız. Kaliforniya bölge mahkemesinin mübaşiri benim kanka halledicek işi merak etmeyin. Boş işler bunlar, k2' ye yapabileceğin en büyük kötülük prem almamaktır o kadar.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 şakamı yapıosun mahkemeye wersen nolcakki sen premium alırken su olmazsa bilmem ne olursa die mi alıosun almasaydın zorlamı oynatıoz gibi cwplar alabilirsin :D:D:D:D[signature][hline]_ReVenGe_ 85k+ elemental lord owned_by a girmek istiorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warrior18 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 arkadaşlar neden hakkını aramaa zahmetinde bulun muyorsunuz size bir örnek vereym isterseniz... zamanın birinde kıbrıslı bir rum vatandaşı 1974 kıbrıs zaferimizden sonra evim türk tarafında kaldı diye türkiye cümhüriyetini mahkemeye vermişti ve kazandı koskoca devleti mahkeneye veriyor ve kazanır luizidu herhalde böyle yazılıyordu siz k2 nin yaptığını basit bit olay olarak görebilirsiniz ama herşeyden önce hakkımızı arayacağız merak etmeyin mahkemeye vermezsek bile paypal üzerinden onlara ödediğimi bütün paraları alıyorum az kaldı arkadaşlar buraya resimleri ile koyacağım nasıl aldığımı. daha öncede başıma böyle bir şey geldi ve söke söke paramı geri almasını bildim bakalım o zaman bana bir kaçtane şifre gönderirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bunda paranı geri alınacaksın diye bir şey yok çünkü hizmet ortada kullanım ortada hizmet alıyorsan bedelide illa ki olacaktır alınan hizmetler geçicidir kalıcı olan alınan eşyalardır senin k2den paranı almaya çalışman daha önce kaldığın bir oteli artık orda kalmıyorum diye mahkemeye vermen gibi bir şey bence...[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Salla bencede olm k2 bu bunun yüzünden adam öldü kapanmadı bu oyun sizmi bişi yaptırttıcaksınız bu oyuna :D Bakalım ne warmış[signature][hline]BugsBunny_ Yine başladık Ko'ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bugs en son arena yapioduk :D[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warrior18 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 pekala beyler siz öyle düşünüyorsanız saygı duyarım ama biz şansımızı deneyeceğiz bu topicede yazı yazmayacam bu en son mesaj olsun daha sonra devam ederiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: NightHunter666, 31 Aralık 2005 22:28 tarihinde demiş ki: k2den paranı almaya çalışman daha önce kaldığın bir oteli artık orda kalmıyorum diye mahkemeye vermen gibi bir şey bence... Başka söze gerek yok.. Aynen böyle işte[signature][hline]Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor! Karagümrük yanıyor polis beni arıyor! Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_RT/Berserker Hero/lvl6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cyper/Cyclop/mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: warrior18, 31 Aralık 2005 22:24 tarihinde demiş ki: arkadaşlar neden hakkını aramaa zahmetinde bulun muyorsunuz size bir örnek vereym isterseniz... zamanın birinde kıbrıslı bir rum vatandaşı 1974 kıbrıs zaferimizden sonra evim türk tarafında kaldı diye türkiye cümhüriyetini mahkemeye vermişti ve kazandı koskoca devleti mahkeneye veriyor ve kazanır luizidu herhalde böyle yazılıyordu siz k2 nin yaptığını basit bit olay olarak görebilirsiniz ama herşeyden önce hakkımızı arayacağız merak etmeyin mahkemeye vermezsek bile paypal üzerinden onlara ödediğimi bütün paraları alıyorum az kaldı arkadaşlar buraya resimleri ile koyacağım nasıl aldığımı. daha öncede başıma böyle bir şey geldi ve söke söke paramı geri almasını bildim bakalım o zaman bana bir kaçtane şifre gönderirler... Paypal üzerinden verdiğin her kuruşu alırsın gayet doğal, hizmeti alamadım de kanıt için 2-3 örnek göster yeter. Sonunda karakterin doğal olarak uçar ama onu göze almışındır zaten. Ama mahkemeye vermek, birde kazanacağını düşünmek :) Bunu yapmak Amerika' da yaşasan bile zor bide bunu Türkiye' den denemek :)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadsong Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Evcilik oynamaya benzemez,uğra$ılmaz.Hiç 1 hak idda edemezsin,kimse tınlamaz.[signature][hline]Dolls 62 lvl Rogue/Archer Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Versende mahmeyi nasıl yapıcaksınız uluslararası mahkeme yapılmıyo :D[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. 0smanTheCooL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 tabi sonuna kadar.[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ya harbi türksünüz. bakın arkadaşlar isim vermeden: eğer premiumlu iseniz karakterinizin sebepsiz yere banlanması yada bizden doğacak bir sorundan dolayı oluşacak hatadan k2 sorumludur we AIHM acacagınız davada k2 nin kazanma ihtimali yoktur, ayrıca çar açarken imzalamış oldugunuz bır sozlesme war. bu sozlesmede gm gereklı gordugu halde çarı banlayabılır dıyor. amerıkan yasalarına gore net uzerınden para aktardıgınız herhangıbır sey illegal olarak (hukuken) bişi yapılmamışsa size bu olanagı sağlayan kuruluş hiç bir hakla varlıgınıza dokunamaz. arkadaş dava açmak istemiş bu çok normal. ben hukukcu değilim ama en azından yetkili kişi we sozlesmede olanlar K2 yi hiç bir zaman god yapmaz xD[signature][hline]Yerin kulağı wardır derler, benimde kulağım war ben şimdi yermiyim? Yememmmm. Yaşın çift haneli olunca gel konuşalım :P i loav yu muckiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 banada verin:D[signature][hline]holigun knight dünyasına giriyor gelecek ay name change sağ olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ya Kardeşim : ) 50 milyonluk Pre. icin Sen gidim 6 7 milyar ( Az bile bu para ) masraf mı yapıcaksın ?[signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :( [Bu mesaj 4Ever tarafından 01 Ocak 2006 05:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kutup Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bu şekilde ki isteklere lütfen cevap vermeyiniz, ayrıca gireceginiz sitede ko 'nun sitesi olmayabilir. lütfen dikkat edelim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar