indream Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesela: Alt yapı ve diğerleri için 1 yıllık gerekecek masraf gözden çıkarılsa Oyun programlaması, grafik birimleri ve motoru hakkında gerekli bilgi az da olsa mevcut olsa Programlamadan anlayan ekibimsi 3 - 5 kişi hazır olsa Aklı başında yöneticiler ve oyuncular tarafından gerzek oyuncular ayıklansa Oyuncu yerine reklamlardan masraf gideri karşılama güdüsüyle yola çıkılsa USKOdan kimse gelirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Server mı kuruyosun?[signature][hline]PwnagE PK movies: ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 edit char vereceksen ben gelirim Aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Kenjuro, 31 Aralık 2005 16:26 tarihinde demiş ki: edit char vereceksen ben gelirim Aga Örneğin: Kenjuro asla o oyuna giremese yine de kimse gelmezmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ya şaka yaptım gerçekten server mi kuruyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 dupe olcak mı? olcaksa bana da bi edit char ayarlarsan be varım :D puhahaha[signature][hline]nick:sUpEr_dUpEr_MaGe lvl:62 server:cypher NP:56xxx character:arc mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ya adam kimsenin yapmadıgı gibi güzel türkçe kullanarak adaplı soru sormus insanı cileden cıkarırsınız. bos bos konusuyorsnuz . laf olsun torba dolsun.[signature][hline]HHR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ya bırak adam kafa yapıo cvb vermiyo baksana :hmm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Kenjuro, 31 Aralık 2005 16:32 tarihinde demiş ki: ya bırak adam kafa yapıo cvb vermiyo baksana :hmm: Sence hak ediyormusun cevap almayı Lütfen 3 kere okurmusun yazdıklarımı ve yazdıklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yapılsa güzel olur ama bu dk.dan sonra sanmıyorum geleceklerin fazla olacagını..düşünsene bi durmadan küfür uçuşucak diyaloglar falan :S[signature][hline]Ares Mage Level 62/%54 200k+ nps Owned_By Polifonik_Osuruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ben edit char verdedim ama o laf olsun die altına yazdık gerçekmi söylüyon servermi açıyon diye açıyosan geliriz.[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 herkesin hilesiz hurdasiz oynadigi bi server olursa herkes gelir.. herkes demiyim en azindan yabancilar orayi tercih eder.. malum bu oyunu sirf hile hurda yapmak icin oynayanlarda war.[signature][hline]Nick : CuteButPsycho Job : BladeMaster lvl : 6x np : xx.xxx Server :cypher Clan : DehSheT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 RP serveri açın sabahliyim.[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra the Night-Elf / Paticik FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Herşeyi tek tek açıklamam gerektiğini bilmiyordum afedersiniz. Akıllı yönetici ve iyi oyuncular derken: Aga plis ok, küfür, dupe, buglar, macrolar vesaireyi kullanmasalarda akıllı dediğim iyi oyuncular zaten biliyor değilmi ? Bahsi geçen iyi oyuncu kötü olanı anlayacak gerekeni yapacaktır nasıl olsa. Edit char diyenlere: LVL70 süper bir char yaptım sana verdim Diğer oyuncular azimle ve süper muhabbetlerle worm kesiyor ve en çok oynayanı LVL20 - 40 sen 70 Çekinmeden seeking party açabileceksen veya yanlarından gururla geçebileceksen neden olmasın ? 1 gün takılman ve oyunun sadece XP ve NP için oynanmadığını anlaman için gerekli ders olur sanırım veririm neden olmasın ? Ama Official siteye adını yazar bakın bu lvl 70 diye not düşerim. Şahsen süper bir komplo ile adım kospcuya çıkmış meşhur bir oyuncu olsamda hiç xp np için oynamadım bu oyunu genelde zaman geçirmek, keyif almak ve eş dosttur bu oyunda tutan beni, sizi bilmem. Lütfen 2 kere okuyun OYUNCUYU sömürmek değil amaç, yeterince para kazanıyorum fazlasında gözüm olsa tutup bitmek üzere olan bir oyun için yatırım yaparmıyım ? Bu edebi eseri yazarken scrollarımın 10ar dakikası bitmiş ağlamak üzereyim. TÜRKOda scrollar bedava :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Sadece Suan Yasamakta Oldugum Olayı Anlatayım... C1 de Pianada Oturuyorum.. Clan Uyelerimden bir Bayan KLC Sen Banmı Yedin diye sordu.. Bende Yoo Dedigimde Burda Birisi Sen Oldugunu İdda Edior Dedi.. Kalktım Gittim.. Pm Attim.. Slm KLC Diye.. As. Nasılsın Dedi.. Yüzsüzlüge Bakarmisin.. Arkasindan.. Hayirdir Ben KLC diyormussun Mİllete Dedim.. Evet İtem Clan Uyelerinden İtem Almak icin Soyluyorum Dedi.. Simdi Verecegim Cevabı Dusunuyorum Ben Buna Ne Diyeyim Senin Sorunun Cevabı.. Ben Clanımla Birlikte Gelirim.. Elimden Gelen Yardimida Yaparim..[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx UNNAMED UNNAMED....REBURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 sen ciddimisin ya gerçekten servermi açıyon kafamı yapıyon bi açıklık kavustur scrool lar beleş madem ii olur yaf :hmm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 muhaha işine geldi dimi :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx UNNAMED UNNAMED....REBURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Gothic te kalkıstı ama zor sanırın TURKO hayali[signature][hline] Oosjo satılıktır... gerekli bilgi için tık... unutulmadı...unutulmazda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: ShadowFax, 31 Aralık 2005 17:12 tarihinde demiş ki: Gothic te kalkıstı ama zor sanırın TURKO hayali sanırın - sanırım. Zor olan birşey yok Anlaşma sonucunda client ve server dosyalarını K2 zaten vermekte. Alt yapı dersen 10 yıl önceydi atla deve deticated server alma hayalleri şimdi oyun sunucusu olabilecek konfigürasyona sahip serverlar pek de büyük para değil. JAPKO güzel bir örnek, "japonlar yapmış abi" dedirtecek birşey de yok motor aynı grafikler ve oyun biraz farklı uskoya nazaran hoşda. Amaç zaten yatırım, para kazanmak değil ! tek amaç kenjuroyu oyuna almamak :p [Bu mesaj indream tarafından 31 Aralık 2005 17:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bana garezinmi var AGA[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ediz $en aç ilk gelecek kişi ben ve arkadaşlarim olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 laf varda icraat yok abi..[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zayl Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Türk server ı olacaksa ve yabancıları almayacaksak ben varım her turlu yani çizim konusunda da yardımcı olabilirim eger oyle bişi varsa yani[signature][hline]Büyü sanatı gizemlidir ve genellikle yanlış anlaşılmıştır. Necromancer olarak kendimiz ne aydınlığa ne de karanlığa teslim etmişizdir ve kendi dünyamızın dışındaki insanlar sanatımızı yine de kara sanat olarak nitelendiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ee hani server :-P[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Zayl, 31 Aralık 2005 17:33 tarihinde demiş ki: Türk server ı olacaksa ve yabancıları almayacaksak ben varım her turlu yani çizim konusunda da yardımcı olabilirim eger oyle bişi varsa yani ahaha öle şey olurmu olem o zaman seni de usko ya almasalrdı hos olurmuydu bu kadar aaşırı milliyetçi türk idealist olma her milletden ii war kötü war onu sen anlayamassın önemli olan yapcakları kötülüklere engel olabilmek..ayrıca teknik olarakta böle bişe mümkünmü şüpelerim war zor yane türkiye dısı butun ıp lere ban atmak lazım sen biras ii düşün iimser oL ^^[signature][hline]elemental lord 85k np ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar