Lexius Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 kaynaşmış bir dünya seslerin rüyası karşıma her çıktığında dinledim sessizliğin melodisini çıkardım çaldım sen yokken herdefasında... baktım arkama , bıraktığım yalnızlığa çaldığım melodi aşık etmiş onu bana tek aşkım yalnızlık benim artık bırakın beni tek başıma kemanımdan çıkan her ses gözyaşım oldu aktı her nota bir parçamdı titreşimlerdi benim duygularım sesleridi tüm korkularım lanetin sözlerini yazdım besteledim sonunda aşkımı... dört üç iki bir başla... dalga dalga yayılsın büyümüz etkilesin her kalbi artık özgürsün...[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık
ya-ku-za Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 süper olmuş ve derin... yüreğine sağlık...
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 çok hoş..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 teşekkür ederim :)[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 çok hoş lexius önce karaladıgın şeyi beyenmemiştim ama bu gerçekten hoşuma gitti eline sağlık[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod
Drall Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bu güzel olmuş baya. ama "gitar telleri"ne çok benziyo. nerdeyse aynı hatta[signature][hline][/b]*!Drall The Grall*[/b]
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 herkez aynı şeyi yazıyor çok güzel umarım senden devamlarınıda okuruz..[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun
Öne çıkan mesajlar