InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Evet nedenini çözemedim daha..O hep sırıtan yüzlerinden,678 numara ayakkabılarından,garip seslerinden korkuyorum.Bazen sokaklarda tanıtım maksadıyla şaklabanlık yapan palyaçlar görünce koşarak kaldırım değiştiriyorum..Yalnız da değilmişim bu korkumda.. www.ihateclowns.com[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ben de sevmiyorum yapmacık ifadelerin altından bana küfür eder gibiler sanki[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bende palyaço olup korkuturum nihoho. 6-7 sene önce bi palyaço maskemiz vardı arkadaşlarla gece sitede milletin altına ettirirdik ahaha[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 böööee[signature][hline]FİLTHY PLAYwhen it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ya hep öyle büyük ağızlarıyla sırıtıyolar ya...Böyle mutluluk olmaz kardeşim[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baranoyak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 pogodi var ya pogodi,ağlardı küçükken palyaço görünce,nereye kaçıcanı bulamıordu :)[signature][hline]yıldızlıaslanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_gkc_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bende çok korkuyorum bi kere üstüme atlamıştı şaka güya çok sinirlenmiş ağzıma geleni söylemiştim....polyaçolardan nefret ederim sevmem sevenide sevmem....[signature][hline]gkc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bi zamanlar bi oyun vardı Kiss:Physico Circus die FPS tarzı aman diyim heryerde palyaço bi de spawnda çok korkmuştum o şişko palyacodan[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 coulrophobia - palyaço fobisi[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SiD- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: baranoyak, 29 Aralık 2005 19:07 tarihinde demiş ki: pogodi var ya pogodi,ağlardı küçükken palyaço görünce,nereye kaçıcanı bulamıordu :) ROFLOL[signature][hline]Bab the Genk masa şovalyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 freeedom veya Sturm'a sorun Kadıköy'de palyaço gördüğüm zamanki tepkimi...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 kuzenimde ağlardı şimdi noldu bilmiyom[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 palyaçolardan nefret ederim,çok saçma ve yapay birşey bence hiç güzel espri falanda yapamıyorlar pehh ...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_gkc_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: khalad, 29 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki: palyaçolardan nefret ederim,çok saçma ve yapay birşey bence hiç güzel espri falanda yapamıyorlar pehh ... [signature][hline]gkc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bazi kişiler de doğal palyaço tipi war böle turuncu kıvırcık saçlı kırmızı burunlu fln amman amman bre[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 çok yaygın bir korku bu, pek çok insanda nefret ya da direk korku olarak bulunuyor bu (:[signature][hline]aslında birşeyler yazıyordu burada, ama sıkıldım sildim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Gay fobisi de var bende gaylerden de çok korkarım geçen bi tanesi paltalkta sulanmıştı,sinir krizi geçiridim Summer the O.C episode bilmemkaçta demiş ki: Iyyyyyyyyyyyyyyyyy[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 palyaçolukta bi felsefe vardır yalnız.onlara baktığınız zman kocaman gulmeye çalısan ama aslında içlerinde çok mutsuz birini görürsünüz.Yaaaa[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 her palyaço mutsuz mudur yanlış anlama bana türk filmini çağrıştırdı:D[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 palyaçolar da ağlar diye felsefik bi laf eder , giderim.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 korkmuyorum sevmiyorum yapmacık olan şeylere oldum olası ısınamadım.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mc Donalds'ın ezik palyacosu gelmişti ilkokulda ağlayarak kaçmıştım beden salonundan[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Küçükken "O" yu izleyip etkisinde kalmış olmayasın...[signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 O?[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Stephen King'in akıllara zarar öyküsü/romanı herneyse... 5-6 yaşındayken izledim , mazgallara yaklaşamıyodum. kitabı da okudum suyundan da oldu.uzak dursun palyaçolar. Pennywise zibidisi be...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar