Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Palyaçolardan Korkuyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet nedenini çözemedim daha..O hep sırıtan yüzlerinden,678 numara ayakkabılarından,garip seslerinden korkuyorum.Bazen sokaklarda tanıtım maksadıyla şaklabanlık yapan palyaçlar görünce koşarak kaldırım değiştiriyorum..Yalnız da değilmişim bu korkumda..
www.ihateclowns.com[signature][hline]Order Within Chaos....
Mesaj tarihi:
bende palyaço olup korkuturum nihoho.
6-7 sene önce bi palyaço maskemiz vardı arkadaşlarla gece sitede milletin altına ettirirdik ahaha[signature][hline]FİLTHY PLAY
when it rains the ground gets wet!
Mesaj tarihi:
bende çok korkuyorum bi kere üstüme atlamıştı şaka güya çok sinirlenmiş ağzıma geleni söylemiştim....polyaçolardan nefret ederim sevmem sevenide sevmem....[signature][hline]gkc
Mesaj tarihi:
said:
baranoyak, 29 Aralık 2005 19:07 tarihinde demiş ki:
pogodi var ya pogodi,ağlardı küçükken palyaço görünce,nereye kaçıcanı bulamıordu :)

ROFLOL[signature][hline]Bab the Genk masa şovalyesi.
Mesaj tarihi:
said:
khalad, 29 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki:
palyaçolardan nefret ederim,çok saçma ve yapay birşey bence hiç güzel espri falanda yapamıyorlar pehh ...
[signature][hline]gkc
Mesaj tarihi:
çok yaygın bir korku bu, pek çok insanda nefret ya da direk korku olarak bulunuyor bu (:[signature][hline]aslında birşeyler yazıyordu burada, ama sıkıldım sildim...
Mesaj tarihi:
Gay fobisi de var bende gaylerden de çok korkarım geçen bi tanesi paltalkta sulanmıştı,sinir krizi geçiridim

Summer the O.C episode bilmemkaçta demiş ki:

Iyyyyyyyyyyyyyyyyy[signature][hline]Order Within Chaos....
Mesaj tarihi:
palyaçolukta bi felsefe vardır yalnız.onlara baktığınız zman kocaman gulmeye çalısan ama aslında içlerinde çok mutsuz birini görürsünüz.Yaaaa[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen!
Mesaj tarihi:
her palyaço mutsuz mudur yanlış anlama bana türk filmini çağrıştırdı:D[signature][hline]lucifertr 61
irony 61
lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:)
karakter 61
atlantigue 61
Mesaj tarihi:
korkmuyorum sevmiyorum
yapmacık olan şeylere oldum olası ısınamadım.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
Stephen King'in akıllara zarar öyküsü/romanı herneyse...
5-6 yaşındayken izledim , mazgallara yaklaşamıyodum.
kitabı da okudum suyundan da oldu.uzak dursun palyaçolar.
Pennywise zibidisi be...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

• Yeni Oluştur...