Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Sitelerine baktığım zaman böyle bir şarkıya sahip olmadıklarını farkettim. Başka indiren varsa bu şarkıyı kimin olduğunu söyleyebilir mi ? upload ederdim ama dial up has left the building ares veya limewiredan indirmiştim tam hatırlamıyorum [signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] [Bu mesaj Lopeth tarafından 31 Aralık 2005 01:24 tarihinde değiştirilmiştir]
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Lopeth; bu şarkıyı çoğu kişi Stratovarius'un zanneder ama aslında Timo Tolkki'nin solo albümüne aittir. Sanırım sitesinde gözükmemesinin sebebi de bu. Burada görebilirsin şarkıyı:http://www.darkelucidation.com/timo_tolkki_discography.php [Bu mesaj pekaziz tarafından 31 Aralık 2005 08:13 tarihinde değiştirilmiştir]
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 blind guardianın vvar bi lord of the rings[signature][hline]player's hanbook - forgotten realms campaign settings forgotten realms 21 kitap(eng)
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Timo Tolkki'ni Classical Variations and Themes isimli albümünde, müthiş bi şarkı. Dinleyin, şimdi üşendim upload etmeye ama siz bulur indirirsiniz zaten bi yerden.[signature][hline]So sick and tired I stand alone...
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bravo =)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b]
Öne çıkan mesajlar