alinni Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 arkadaşlar ben uzun zmandır US serverindayim fakat oyunu alan arkadaşlar genelde EU serveri alıyorlar, ben de EU ya geçmek istiyorum. Sadece acc nin geçmesini istiyorum, US da olan karakterlerimin önemi yok orası silinsin ama acc EU ya geçsin istiyrum, sizce bu mümkünmü?[signature][hline]WoW, US servers, Agamaggan Realm, Horde - Orc, lvl 60 Warrior (Shmaro) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 sanmıyorum[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 anca takas olursa olabilir.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 CD-key leri değiştiriyorlar ama accountu değiştireceklerini sanmıyorum.[signature][hline][/i]"Lightning strikes at my command. By Storm and Earth, Axe and Fire, We come to claim this land."[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narlie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Eskiden US keyleri Eu key'e değiştiriyorlardı. Fakat key bir kez kullanılmışsa bu bile mümkün olmuyordu. Uzun zamandır US serverlarındayım diyorsun , eh , biraz zor gibi accountunun EU ya çevrilmesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Eskiden değil hala değiştiriyorlar keyleri sadece müşteri hizmetleri ile biraz telefon görüşmesi yapman gerekiyor.[signature][hline][/i]"Lightning strikes at my command. By Storm and Earth, Axe and Fire, We come to claim this land."[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 aynı hatayı bende yaptım. US wow aldım ve hala us de oynuorum. (lvl 60 rogue :P ) bende zamanında çok araştırdım deiştirebilirmiyim die ama malesef account u açtıktan sonra imkansız. neyse US de kötü deil, yani latency fena deil...[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 US yavaş olmuyormu bağlantı fln[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 eğer keyi kullanmamıs olsaydın olabilirdi ama artık imkansız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kcayk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: alinni, 31 Aralık 2005 15:25 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben uzun zmandır US serverindayim fakat oyunu alan arkadaşlar genelde EU serveri alıyorlar, ben de EU ya geçmek istiyorum. Sadece acc nin geçmesini istiyorum, US da olan karakterlerimin önemi yok orası silinsin ama acc EU ya geçsin istiyrum, sizce bu mümkünmü? bende us serverında bi karakter ariodum eger lvl 60 karakterin varsa benim eu ile takas edebilirz yanlız bende lvl 60 yok onu belirteyim en fazla 40 lvl var bl de bu arada dielimki takas ettik ben direk us acc sini girp oyuna gire bilirm demi yoska ayrıyeten us cd siimi yüklemem gerekior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar