Smoke Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Aman kazansın canım hep biz kazanırsak keyifsiz olur.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Eh bizim kulup de yapsin official bi tane. :D 6-0 lik macta Terim 4. golden sonra 1 senedir biraktigi sigarayi yakmisti felan :D .[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: knoxville, 26 Aralık 2005 08:50 tarihinde demiş ki: fb'nin filmi daha çok ilgi görseydi. gene vıdı vıdı ederdi bunlar =) +999999999999999999999999999999999999999 aynen katılıyorum... dün o kdr şey yazdım hala bişileri ispatlamaya çalışıyolar...[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: KittiesT_T Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 GS yardıma muhtaç bırakın rekor kırsın gişede...[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: InneR_ChaoS, 26 Aralık 2005 13:36 tarihinde demiş ki: GS yardıma muhtaç bırakın rekor kırsın gişede... Muhtaç hmm..Ağır bir itham[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Yardıma Muhtaç aslında pek ağır bir itham değil, hatta koşullar göz önüne alınırsa hafif bile kalabilir. Riva projesinin Nisan'a, Genel Kurul sonrasına ertelenmesiyle o zamana kadar ki borçlar nasıl ödenecek sorusu yönetimin kabusu oldu. Ben diyorum ama kimse inanmıyor, bunlar GS'nin iyi günleri...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Muhtaçlık,çaresizlikten doğar..Çaresiz olsak çoktan batardık yurt dışında ki örneklerimiz gibi merak etme,bilmediğiniz,bilmediğim,bilmediğimiz çok fazla lobi var GS'nin arkasında bu destek GS'yi FB kadar zengin yapamıyor ama böyle bir borçlada batmasını önlüyor..Zaten bütün borçlar sportif aş'nin kulübün borcu gözükmüyor..[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 battınız zaten daha ne batıcan haciz geliyo rofl[signature][hline]Tribünlerde , Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde Darağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: bLackcha0s, 25 Aralık 2005 20:10 tarihinde demiş ki: ha bizim yok mu ? var ama yayın sorunu var sinemalar anlaşamıyorlar yoksa girsek dağtıcaz ortalığı bLackcha0s tam süper bi araştırma diyecektim bu talihsiz mesajı görünce koptum :D:D:D[signature][hline]Genç bir insanı olgun bi kadınla birlikte olmak kadar olgunlaştıracak başka bişe yoktur. TOLSTOY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: WackY_, 25 Aralık 2005 20:51 tarihinde demiş ki: Susacaksınız! :D gslileri uyuz etmek çok hoşuma gidiyo ya ehehehhe! böyle bişeyi zaten yapamazsınki bizim başarılarımız bellii.. ayrıyetten biz hiçbir zaman 150 kişiye oynamadık.. arkadaşımızın dediği doğru geçen sene final maçında biletler eşit dağıtlıodu nerdeydiniz yaaaa herhalde önceden biliodunuz 5 tane yiyeceğinizi......... :)[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 "gs lileri uyuz etmek istiyorum" gibi bir açıklamayla gelen kişinin seviyesi bellidir. ha buna rağmen kalkıp bir de bu kkullanıcıdan alıntı yaparak kendisini kaâle aldığınızı açık açık söylüyorsunuz.. yapmayın öteki tarafda daha edepli düzgün fb taraftarıo arkadaşlarımız var onları kaâle alınız. adam olan zaten bu tür bir açıklama yapmaz ya.[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 helal olsun[signature][hline]Ölüme nişanlıydım dünyaya geldiğimde.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 kendinizin avrupada 6-7 yediğiniz dönemi ne çabuk unutuyosunuz daha adları duyulmamış takımlar size 6-7 attı .. Pendik olayı var bide ha 6-0 diyosun ya biz sizi 7 kişiyle 7-1 yendik ya ona ne diyeceksin???? HADİ FENERE BİR ALKIŞ! YAYLA KUPASI ŞAMPİYONU!!! şunu unutma GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİDE GALATASARAY[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 herşey net ortada işte ........... :)[signature][hline]1-) Bir2-) İkiKalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :)mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 telsime gelen haber; "Galatasaray'da alacaklarına karşı futbolculara verilen çekler karşılıksız çıktı"ee yuh artık gişeden kazandığınız parayla ödersiniz[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 galatasaray o borcu öder bi şekilde hiç merak etmeyin.. ayrıca bizim takım borçlu batağın içinde başarılarımız belli kaç senedir şampiyonluğa oynuyoruz.. ee sizinde güya yıldızlarınız var ee hani nerde başarı avrupada ben göremiorum bi lig şampiyonluğuyla olmuo bu işler sizin esas çöküşünüz 2007den sonra başlayacak....[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 off tesadüf bi başarı olduğunu tömsö ye elenerek kanıtladınız zaten fazla kurcalamaya gerek yok bırakın artık geçmişi kimin gelecegi daha parlak gözüküyo ona bakın[signature][hline]İnkar Edenler Şüphesiz Ziyandır!! RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: bLackcha0s, 25 Aralık 2005 20:05 tarihinde demiş ki: Galatasaray ın filmi "Eski Açık Sarı Desene" Fenerbahçe nin filmi "Takım böyle Tutulur" a fark attı. İşte rakamlar Eski Açık Sarı Desene Gösterim tarihi : 2003 Gösterim Süresi: 4 hafta Salon Sayısı : 52 İzleyici Saıyısı : 34 bin 526 Takım Böyle Tutulur Gösterim tarihi : 2005 Gösterim Süresi: 14 hafta Salon Sayısı : 100 İzleyici Saıyısı : 6 bin 650 nerde 14 hafta?! abartmayın.. koca olimpyt stadnda 380 biletli seyrcyle maç yapmış takımsınız siz.. bence fenerlileri konuşturmayın.. bu sezon gs-fb mçnda nobre atınca golü.. fenerliler stadta sevinmdler bile... samiyen uzn zmndr ilk kez tamamen doluyordu.. çöker diye korktular.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 e yani şimdi olimpiyat stadı nerede? şükrü saraçoğlu nerede? lütfen biri dağbaşında biri şehir merkezinde karşılaştırma yağparken bunları da göz önünde tutun üstelik daha yolalrı bile tamamlanmamış bir stadda resmen zemin etüdü yaptı gs takımı. yiğidi öldür hakkını yeme[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: ovchinnikov, 28 Aralık 2005 19:18 tarihinde demiş ki: off tesadüf bi başarı olduğunu tömsö ye elenerek kanıtladınız zaten fazla kurcalamaya gerek yok bırakın artık geçmişi kimin gelecegi daha parlak gözüküyo ona bakın evet doğru diosun kimin geleceği daha parlak belli oluo bu nasıl gelecekse 4 senedir avrupada sürünüyosunuz avaraj takımısınız kendinizi kandırmayın ya Allah aşkına....[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ei siz avrupada diilsiniz ona bakarsan o ne olcak ? madem süper başarılı avrupa fatihisiniz avrupadaki averaj takımını geçip şampiyon olup avrupaya gidersiniz ? hani nerde ?[signature][hline]İnkar Edenler Şüphesiz Ziyandır!! RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 patiCİK , çoluk çocukÇUK , türk futbolCUKu ...[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bende aynı haberin, Takım böyle tutulur, Eski açık sarı desene ye büyük fark attığı versiyonunu okumuştum geçen hafta. Nethaber deydi sanırım.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: ovchinnikov, 28 Aralık 2005 19:29 tarihinde demiş ki: ei siz avrupada diilsiniz ona bakarsan o ne olcak ? madem süper başarılı avrupa fatihisiniz avrupadaki averaj takımını geçip şampiyon olup avrupaya gidersiniz ? hani nerde ? sizin tesadüf dediğiniz başarıları bi zaten yaptık sizde yapında biz tesadüf dielim bari... tabi yapabilirseniz avrupada şike dönmüyo gerçekten........[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 rofl. tribün gelirlerini karşılaştırsakya bide. sosyetee sosyete şıngır mıngır sosyetee[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar