tyran_tr Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bu makinede charımın biriyle giremiyorum devamlı information1 yüklenirken %10 a geldiginde knight kapanıyor. fakat baska charlarla girebiliyorum bunun sebebi sizce ne bilen varmı[signature][hline]Maybe the world doesn't exist. And maybe me neither... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 premium'un son günü ise normaldir[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 evet bugun son gundu premium bitiyor peki bugun giremezmiyim ben? yardımın için saol[signature][hline]Maybe the world doesn't exist. And maybe me neither... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 son gun girilmio[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 haydaaaa.... neyse saolun bilgi için[signature][hline]Maybe the world doesn't exist. And maybe me neither... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaklik35 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 gece 12 den sonrayı bekleyecen..[signature][hline]Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watch which Swatch watch switch? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zirzop Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 2 Gün önce acilmiş bi konu olmasina ramen yeni konu acmama gerek yok sanirim .. Preminumum bugün sabah 10 civarında sona erdi ..Oyuna baglanırken %10'da client hatası veriyo,bunun cözümü nedir acaba? Preminum bittikten sonra yenisini almassak belirli bi süre beklemekmi gerekli yada ne yapmak gerekli yardımcı olursanız sevinirim .. Kredi kartımız olsa böyle sorunlarla hic karsılasmıycaz ama iste :( [Bu mesaj Zirzop tarafından 31 Aralık 2005 13:16 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Zirzop tarafından 31 Aralık 2005 13:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zirzop Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zirzop Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Help pls .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zirzop Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Arkadaslar bana bu konuda yardımcı olabilicek yokmu ?Sabah saat 10'da preminum bitti saat gece 10 oldu hala oyuna giremiyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cHi_cHi_TR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 arkadaslar ben daha 1314 ü yüklemedim ama yükleyeyn arkadaslar özellikle necro sen oyuna girebiliyomusun ...1% i geçebildin mi ? :D[signature][hline]Nick : cHi_cHi_TR Nation:El MoraD Clas :BladeMaster LvL :6x Np :1xxxx Clan :ChosenS Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zirzop Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ben gectim ama %10 da client hatası veriyo.Bu patchten degil ama preminumdan kaynaklanıyo .. Bu hata kac saat suruyo bilen yokmu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cHi_cHi_TR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 benim üyeliğim 3 gün önce bitti bi sorun yaşamam dimi ?[signature][hline]Nick : cHi_cHi_TR Nation:El MoraD Clas :BladeMaster LvL :6x Np :1xxxx Clan :ChosenS Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zirzop Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Benim bügün bitti ve hala sorun yasıyorum :( sanırım preminum la ilgili bir hata bittikten sonra 24 saat sorun yasıyomussuz öyle duydum ama bakıcaz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar