Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kyk paraları ne zaman we ne kadar gelcek??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yazın kyk başkanı ntvye sorun programına çıkmıştı... 19 ocakta bütün öğrencilerimizin hesaplarına para yatmış olacak demişti...

tabi aynı programda artış konusunda da bişeyler ayarlıcaz demişti ama...

tabi insan güvenemior...[signature][hline]böhüüü
Mesaj tarihi:
öğrenci işlerindeki adam 18 ocak civarı dedi
ama 4 yıldır o adamın dediği şeyler pek olmuyo
ondan pek güvenmiyorum.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
valla
55 olacak aylık..
kahvaltı fişlri 30 kuruştu onlar yemekhane fişlerine eşitleneck
yurdun aylık ücretide 45 den 55 e yükseltilecek.
yani 180 yada 165 civarı bi şeyler verecez.emin değilim.ne zman verileceiğini de bilmiorum.[signature][hline]freeeeeeeeeeeeeeeedom
Mesaj tarihi:
nasıl 55 yaa
geçen sene 110 muş
bu sene de 120 dio insalar..[signature][hline]Sabrina, 30 Aralık 2005 15:12 tarihinde demiş ki:
Saçlarının ve çenenin kıllı olması yararına, bi de o eski halinle "rape me" deme =P
Mesaj tarihi:
ahaha saolun ya hala ne olcağı belli diil demekki bı doru duzgun acıklanmıo kı bızım öğrencı işlerı de panoları takip edin deyıp duruo..
püfff =)))[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek...
Mesaj tarihi:
daha kartlar dağıtılmaya başlanmadı di mi?
yoksa ben mi yanlış biliom[signature][hline]Sabrina, 30 Aralık 2005 15:12 tarihinde demiş ki:
Saçlarının ve çenenin kıllı olması yararına, bi de o eski halinle "rape me" deme =P
Mesaj tarihi:
yok baslamadılar daha kart dağıtmaya...
bı de 3 aylık mı wercekler 1 aylık mı onu da bılmıoruz[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek...
  • Yeni Oluştur...