capul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 yeni üye oldum da merhaba diyim bi Alıntıla
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 hoşgeldin biri c/p ni yapar birazdan[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı regulus, 21 August 2003 19:34 tarihinde demiş ki: Anne cocugundan 21 yas büyük. 6 yil sonra anne cocugunundan 5 kat daha yasli olacak. Baba şu an nerede? Cevap: Annenin Yasi = Cocugun Yasi + 21 / Annenin Yasi + 6 = 5*(Cocugun Yasi + 6) Bu iki denklem cözülürse Cocugun Yasi -3/4 cikiyor. -3/4 eksi dokuz ay demek. Cocuk eksi dokuz aylik ise baba su anda anneyle... Alıntıla
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 HO$ GeldIN[hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... Alıntıla
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 hadi ben yapıym bari öyle herkese c/p yapmam değerini bil :-P Paticik'e Hoşgeldin capul, Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Eğer radyo dinlemeyi tercih ediyorsan, forumları okurken bir yandan Pepelek Radyoyu takip etmeni önerebilirim. otomobil,motorsports,modifiye ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre.. İyi Eğlenceler[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı regulus, 21 August 2003 19:34 tarihinde demiş ki: Anne cocugundan 21 yas büyük. 6 yil sonra anne cocugunundan 5 kat daha yasli olacak. Baba şu an nerede? Cevap: Annenin Yasi = Cocugun Yasi + 21 / Annenin Yasi + 6 = 5*(Cocugun Yasi + 6) Bu iki denklem cözülürse Cocugun Yasi -3/4 cikiyor. -3/4 eksi dokuz ay demek. Cocuk eksi dokuz aylik ise baba su anda anneyle... Alıntıla
capul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 zaol valla.bayaa da güzelmiş site yav... Alıntıla
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 * kafasını şöle bi içeri doğru uzatır artık sıkılmıştır analitik geometriye çalışmaktan * Hoşgeldin..[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Alıntıla
capul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 zaol sen de.aahh analitik ulen ne kadar çok zamanımı yedi.bu sene öss olayım vardı da motoru yakıyodum son günlere doğru allahtan kazasız belasız normal hayata döndüm.haa eğer sorcak bişey varsa analitikten sor çekinme :) Alıntıla
salvatore Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 selamlar..[hline]Silent Everything start with courage and go on . . . Alıntıla
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 said: kermit_frog, 22 August 2003 15:06 tarihinde demiş ki: * kafasını şöle bi içeri doğru uzatır artık sıkılmıştır analitik geometriye çalışmaktan * Hoşgeldin..[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku aha kermit...sen de bye bye dedin ama arada dolaşıyorsun gene buralarda bakıyorumm :)[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Alıntıla
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 zelam olsun sana zelam[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez. Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 slm[hline]Hissedemiyorum... Metall Alıntıla
capul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 ehe zaolun... Alıntıla
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 der ki: sen de zaol[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez. Alıntıla
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 altı üstü bununlada dahil 23 dk girdim yeter bıktım okulu bitiriyoz hala analitik geometriye çalışıyoz be :([hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Alıntıla
tsubasa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 hosgeldin nickin dikkatimi cekti de..ben ct oynarken nickim capulcu idi sora kısaltıp capul yapmıstım.gorunce aklıma geldi.. bi daha hosgeldin capul..[hline]Est solarus oth mithas Alıntıla
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 selam hosgeldın...... [Bu mesaj PawligeR tarafından 23 August 2003 13:36 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 ct ne bu arada counter ttrike falan mı[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir. Recall06, 23 August 2003 07:07 tarihinde demiş ki: infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi Alıntıla
capul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Aha var ya aynen benim de cs'de nickim capulcuydu soonadan kısalttım...Benden başka capulcu oldugunu bilmiyodum... Alıntıla
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 balonun patlamış hayırlı olsun :-P[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir. Recall06, 23 August 2003 07:07 tarihinde demiş ki: infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi Alıntıla
Capulcu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Buradaki çapulcular artmaya başladı nedense :) Alıntıla
wpervert Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 capuk ho$geldin:)[hline]Thelegbra 22 Agustos 2003 tarihinde demiş ki: ne anlatıyon lam adama?? salak herif yaa sorcan salak herif yaa sorcan??????????? masudhasuıdhasuıdhgasdjasudyhdasgbasydtgasd Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.