Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Ben Zos hayvanımı Sarı kırmızı rare renk yapacağım rare renklerin kodlarını söylerseniz sevinirim axis le yapmaya çalıştım anlamadım.[hline]}Arqas{ VampireMage Vampirin Vampirden Başka Dostu YOKTUR!!!
Pisko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Arkada$im onun icin ayri bi hues.mul indirmen lazim.. her hues.mula gore değğişir.[hline]:tebrikz:
Gremlin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 böle bir renk olmadığı için default hue de ya herhangi bi hue editör le kendi rengini yaratcan ki bende bi gs li olarak böle yapmıştım :Pp yada nette hues.mul arıycan[hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle
Öne çıkan mesajlar