LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 En güzel sezonu izlememişsin. Bence 1'i mutlak izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 4ü bitirdim biraz önce. buruk falan oldu tabi de, bitmesi gerekiyordu artık; 4 ana karakterden biri diziden ayrıldıktan sonra eski havasını sürdürmesini bekleyemeyiz yani. ayrıca son bölümde de marissaya bu kadar az yer verilmesi falan, çok da sevmedim. açıp ilk sezonu izlemek kesinlikle çok daha mantıklı diyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 1. sezon efsanedir cidden en guzel dizi sezonlarindan biridir hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 son sezonda çok kötüdür ama , öyle başlayıp böyle bitmesi kötü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franklin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ya 1.ci sezonda seth ile ryanın oynadığı o ps2 oyunun adı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 e2 de 1.sezonu dublajlı veriyorlar arada raslıyorum izliyorum nostalji oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar