Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The O.C. Sezon 3... (Spoilers... Beware!)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oynamadiki bu hafta nereye dusuyo[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Mesaj tarihi:
bilemem orasini gecen hafta yoktu ama bugun saat 8'de oynadi fox'ta[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Mesaj tarihi:
8'de bitti. Kısmen sakin ve keyifli bir bölümdü. Birde bu bir kaç bölümdür olan mutlu bitiş sahneleri çok hoş.

Şimdi şeyi merak ettim; seneye O.C. olmayacak mı yoksa? College için 2 ayrı uca gidiyorlar gibi gözüküyor.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
para kokusunu aldilarmi birakmazlar, dizi ikiye bolunur kesin.

Ryan ve Marrissa diye. spinofflara doyacaz gibi.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi!
Mesaj tarihi:
9.bölüm çok hoşdu..öyle gereksiz bi sorun olmadı ve zevkli zevkli izledim.[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
babamda beni ms paintle yaptı
Mesaj tarihi:
Çok güzel bölümdü şimdi bitirdim, sakin sakin bitti. Johnny hipnesinin de amacı anlaşıldı, Julie tam değişti derken az kalsın yoldan gene çıkıyordu =) Seth ve Summer ne kadar ilginçtirki, çok iyi gidiyorlar. 3.sezon Marissa ile Ryan'ın ilişkisi üzerine kurulu gibi. Hayırlısı olsun =)[signature][hline]ABH
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...