DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 +456454656454 bu neyaaa baktım baktım anlamadım ne alaka :( bende mi bi sorun var yoksa msjı yazan yazcağı sayfayı mı karıştırdı :D[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 kilic kusanmadan 7 computer yenilmez demek istemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cdkutusu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: BulletRide, 03 Aralık 2005 11:48 tarihinde demiş ki: İnternetten değil yav,oyunun kendisi barındırıyor o map'i Broodwar'la birlikte geldi zaten.. Big Game Hunters değil Hunters geldi. Big Game Hunters internette birilerinin editlediği map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ben henüz 1vs1 yapmaya çalışıyorum ama çok zor geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cdkutusu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Bilgisayara karşı kazanman çok kolay... Her ırkın uyguladığı bir kaç açılış var (aslında 2) onları öğrenince kolay... Zerg oynuyorsan, fantazi yapayım rahatsız etmesinler beni diyorsan kapıyı kapat içerde geliş, 12 hydralisk 3-3 olsun saldır nerdeyse yarısını geçersin 12 taneyle... Ya da git muta+ling yap falan :) Kolay yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 terran isem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Cdkutusu, 13 Aralık 2005 00:53 tarihinde demiş ki: said: BulletRide, 03 Aralık 2005 11:48 tarihinde demiş ki: İnternetten değil yav,oyunun kendisi barındırıyor o map'i Broodwar'la birlikte geldi zaten.. Big Game Hunters değil Hunters geldi. Big Game Hunters internette birilerinin editlediği map Arkadaşım ben 99'da makinamda internet yok iken modemden arkımla karşılıklı Big Games oynuodum..Broodwar-webmaps'in içinde kendinden geliyor...[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: _FaTaL_, 14 Aralık 2005 16:50 tarihinde demiş ki: terran isem? terran isen hemen 2 tane bunker kur icine toplam 8 marine onlarida supply depot kuruver 2 tane yada kapıyı kapayacak şekilde... kolay gelsin =))[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 mümkündür benim şahsen yenmişliğimde vardır ( şahitlerimde ) :) temel olarak anakaleye saldırıp işçileri çalışmaktan mahrum etmeye ve bu arada gelişip bu işçileri öldürmeye dayanır[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 milletin yazdığını ben mesaj attıktan sonra okudum yazmamış bende anlatayım benimkinde bug fln yok şimdi oyuna başlıyosun 3 işçini hemen ayrı minerallere verip gelişiyosun bu sırada geriye kalan 1 işçinle düşmanların anakalelerine saldırıyorsun.buna tepki olarak onlarda sana ellerinde asker olmadığı için işçileriyle saldırıyorlar buna dayalı olark o 1 işçini çok güzel bi şekilde haritada gezdirip işçi çekiyosun ve para-gaz toplayamayıp gelişemiyorlar bunu biraz hızlı yababilirsen ve bu sırada sende orta yollu gelişip 12 tane asker çıkartmışsan oyun en uzun 30 dak sürer ve yenersin ( en iyi ihtimal ) ama işçini rahatça gezdiremediğin durumlar olabilir olsun bu taktikle en kötü 2 tanesini saf dışı birakırsın ki 5vs1 , 7vs1 den çok daha iyidir :D[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yapan arkadas varsa oyun videosunu bi koyabilir mi merak ettim :D[signature][hline]MrEryan LvL 50.9 recursion MszE LvL 25.1 recursion Turquaz LvL 33.6 Vector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 oyun video'su cekecken mi ? hahahaha 300 mb falan olur herhalde =)[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 tabiki replayden bahsediyorum ayrıca 1 mb bile olacagını dusunmuyorum :)[signature][hline]MrEryan LvL 50.9 recursion MszE LvL 25.1 recursion Turquaz LvL 33.6 Vector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 1 tance scv alinir itina ile ile bütün 7 compunda iscileri biraz macro ile bu scv'nin peşine takıtılır ve siz gelişene kadar saldırı yemezsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 tamam da ne zevki var öyle yenmenin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ben 4 de inanılmaz zorlanıyorum. 7 bilmiyorum imkansız gibi geliyor bana. ha savunursun ama başta savunmaya kasıp öyle bir atağı çıkartıp sonra bir kat daha güçlü savunma + en azından bi tanesini alabilecek filo yapmak herkese nasip olmaz. 2 player a 1 bilgisayar bile oyun uzamışsa baya uğraştırıyor. min. 5-6 saat sürecek bi oyunda 7 bilgisayar.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 o olay bariz bug abuse ama zergle cok kolay fast lurker cıkmak gerekio sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Zergle 1 vs 7 imkansızdır. Arkadaşların da belirttiği gibi terran olup bgm gibi haritalarda giriş kapatılarak 1 vs 7 yenilebilir. Ama ne kadar etiktir onu bilemiyorum. Ayrıca belirtmem gereken birşey daha var, 7 com'un en az birisi gelişmeyecektir. Hiç 7sinin de geliştiğini göremedim ondan dolayı aslında 1 vs 6 olmuş oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 1v7 de terran alarak kapıyı kapatarak bısey yapamazsınız..esas 1v7 de kazanma taktıgı..oyun bası mıcro ıle adamların ana bınalarına saldırıp ıscılerını cekmektır...saldırınca,butun adamlarıyla uzun sure sızı takıp ettıklerınden oyundan dusurme/yok etme cok kolay olmaktadır..gene bıle yuksek kabılıyet ısteyen bı ıstır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar