Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7 vs 1. sadece evet veya hayır deseniz yeter.

muzcu

Öne çıkan mesajlar

Bilgisayara karşı kazanman çok kolay... Her ırkın uyguladığı bir kaç açılış var (aslında 2) onları öğrenince kolay... Zerg oynuyorsan, fantazi yapayım rahatsız etmesinler beni diyorsan kapıyı kapat içerde geliş, 12 hydralisk 3-3 olsun saldır nerdeyse yarısını geçersin 12 taneyle... Ya da git muta+ling yap falan :) Kolay yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cdkutusu, 13 Aralık 2005 00:53 tarihinde demiş ki:
said:
BulletRide, 03 Aralık 2005 11:48 tarihinde demiş ki:
İnternetten değil yav,oyunun kendisi barındırıyor o map'i Broodwar'la birlikte geldi zaten..

Big Game Hunters değil
Hunters geldi.

Big Game Hunters internette birilerinin editlediği map

Arkadaşım ben 99'da makinamda internet yok iken modemden arkımla karşılıklı Big Games oynuodum..Broodwar-webmaps'in içinde kendinden geliyor...[signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
Love letters in the sand..
I remember you
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_FaTaL_, 14 Aralık 2005 16:50 tarihinde demiş ki:
terran isem?

terran isen hemen 2 tane bunker kur icine toplam 8 marine onlarida supply depot kuruver 2 tane yada kapıyı kapayacak şekilde... kolay gelsin =))[signature][hline]Ride... die... sacrifice!
Along the river of bloody tears
the mighty steel shining in my hands

Garbage =o= FM@ wj Zergling
Sosyal ağlarda paylaş

mümkündür
benim şahsen yenmişliğimde vardır ( şahitlerimde ) :)
temel olarak anakaleye saldırıp işçileri çalışmaktan mahrum etmeye ve bu arada gelişip bu işçileri öldürmeye dayanır[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

milletin yazdığını ben mesaj attıktan sonra okudum yazmamış bende anlatayım benimkinde bug fln yok
şimdi oyuna başlıyosun 3 işçini hemen ayrı minerallere verip gelişiyosun bu sırada geriye kalan 1 işçinle düşmanların anakalelerine saldırıyorsun.buna tepki olarak onlarda sana ellerinde asker olmadığı için işçileriyle saldırıyorlar
buna dayalı olark o 1 işçini çok güzel bi şekilde haritada gezdirip işçi çekiyosun ve para-gaz toplayamayıp gelişemiyorlar
bunu biraz hızlı yababilirsen ve bu sırada sende orta yollu gelişip 12 tane asker çıkartmışsan oyun en uzun 30 dak sürer ve yenersin ( en iyi ihtimal )
ama işçini rahatça gezdiremediğin durumlar olabilir olsun bu taktikle en kötü 2 tanesini saf dışı birakırsın ki 5vs1 , 7vs1 den çok daha iyidir :D[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
ben 4 de inanılmaz zorlanıyorum. 7 bilmiyorum imkansız gibi geliyor bana. ha savunursun ama başta savunmaya kasıp öyle bir atağı çıkartıp sonra bir kat daha güçlü savunma + en azından bi tanesini alabilecek filo yapmak herkese nasip olmaz. 2 player a 1 bilgisayar bile oyun uzamışsa baya uğraştırıyor. min. 5-6 saat sürecek bi oyunda 7 bilgisayar.. :S
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
Zergle 1 vs 7 imkansızdır. Arkadaşların da belirttiği gibi terran olup bgm gibi haritalarda giriş kapatılarak 1 vs 7 yenilebilir. Ama ne kadar etiktir onu bilemiyorum. Ayrıca belirtmem gereken birşey daha var, 7 com'un en az birisi gelişmeyecektir. Hiç 7sinin de geliştiğini göremedim ondan dolayı aslında 1 vs 6 olmuş oluyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
1v7 de terran alarak kapıyı kapatarak bısey yapamazsınız..esas 1v7 de kazanma taktıgı..oyun bası mıcro ıle adamların ana bınalarına saldırıp ıscılerını cekmektır...saldırınca,butun adamlarıyla uzun sure sızı takıp ettıklerınden oyundan dusurme/yok etme cok kolay olmaktadır..gene bıle yuksek kabılıyet ısteyen bı ıstır..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...