muzcu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 arkadaşlar, ben yıllardır sc oynarım ama hiç multisine girmedim, battle.net'e hiç girmedim. neyse bi arkadaşım var sc oynamamış, dio ki çok ii taktik yaparsan 7(comp) vs 1 melee (yani en zoru) yenersin diyor, her oyunda böledir diyor. kafayı tozutcam soru şu. 7computere karşı melee'de zafer mümkün müdür? sadece evet ve hayır deseniz yeter o görür anlar :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 mumkundur . sadece terranla yapabilirsin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 nasıl mümkün oluyor biraz açabilir misin. çünkü benim aklımın almadığı: 7 bilgisayarın ilk toplu saldırıyı yaptığı ana kadar basabileceğimiz unitler ile mümkün deil o ateş gücüne sahip olamak.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ai deki ufak bir tirtliktan yararlaniyorsun . hunters gibi kapini kapatabilecegin haritalarda girisi brx ve sp ile kapatiyorsun . arkasina bir bunker 3 marine koyuyorsun . ai nin gonderdigi ilk saldiri kolayca atlatilirken tank+tank+tank... yapiyorsun . oyle gelisiyor iste oyunun seyri . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Big Game Hunters gibi resource sorunun olmadığı haritalarda Terran olup,supply ve bilimum binalarla girişi kapatıp arkasına Bunker+Tank takviyesiyle ilk saldırı atlatılıyor çünkü SC ne kadar iyi bir yapay zekaya sahip olsada,çoğu ünite saldırılcak bölgeye şartlanmış halde gittiğinden önüne çıkan engelleyici yapılara genelde saldırmadan arkadaki ünitelerle ilgilenmeye çalışıyor,range'i falan da yetmediğinden ortada yem oluyorlar..Ama oyun ilerledikçe 7 bilgisayardan hava saldırısı gelmeye başlayınca sinirlerine ve oyuna hakim olursan atlatırsın saldırıları...Ama normal bir mapte 7 tane ally düşmana karşı expansion'a çıkmak neredeyse imkansız olduğundan pek mümkün değil..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 big game huntersta oynanir mi o ? normal haritada 1.5 saate yakin suruyor zaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Can sıkıntısından 2-3 savede bitirirdim gün içinde kafadan 2.5 saat alıyor ..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 7 vs 1 alıyorum ben ama Big game hunter : ))[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands 01011010 01000101 01010010 1000111 01001100 01001001 01001110 0100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 =) big game hunter nedir. bildiğimiz hunter haritasından farklı bişi mi. biliyorum biraz n00b bir soru ama sizin karşınızda ben de n00b'um doğal olarak. neyse cevaplar için çko teşekkür. benim hiç aklıma gelmemişti barracks yani sizin deyiminizle brx :D güzelmiş ya çok hoşuma gitti wow olmasa gene oynarım sc hehe.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Hunters'ın kaynak bakımından limitsiz olmuş hali,terrainde bir değişim yok aynı hunters yine...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hmm internetten indircez tabi :D neyse sc eskidi artık orjinal bile deil bendeki. internetten indirdim muzikleri yok :)[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 İnternetten değil yav,oyunun kendisi barındırıyor o map'i Broodwar'la birlikte geldi zaten..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 İmkansızdır..[signature][hline]peace is a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 mümkünde çok iyi bir sinir yapısına sahip olmak lazım ilk saldırıyı çok rahat bi şekilde atlatırsında ilerleyen zamanlarda havadan gelecekler bir müddet sonra sinir yapacagından çok kasış bir iş :)[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 iyi olmamama ragmen 1vs7 yapmis ve 6sini almistim, digerine unite kalmamisti. terrandim ve hunters'ti harita. baya uzun surmustu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 5 vs 1 denemiştim big games de mineral bitti yenildim : /[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 var yapılıyor,ancak arkadaşların da dediği gibi uzun sürüyor ve akıllıca oynamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bence buglardan faydalanarak (araya supply koymak gibi) yenmek pek de yenmek sayılmaz bence ne biliim bana pek de adil gelmiyor ama yine de benim hiç aklıma gelmemişti imkansız diye düşünüyodum taki bu güne kadar ahhh ah ne safmışım ben çok ugraştım protoss la zealot basarak cıkarmak için o ilk saldırıyı ama olmuyodu işte:( çok kırıldım nası yenersiniz yaaa:([signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hmm araya supply koymak bug sayılmaz,hatta bug değil ama mesela bir şekilde lost temple da işçiye cliff atlatma vardı o ve o tür şeyler bug olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 o zaman yapay zekanın yetersiz kalması diyelim o noktada dönüp binaları patlatsa sonucta dümdüz edicek seni bence bu bugtır sonucta oyunun zayıf noktalarından faydalanmaktır :)[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: DeathLord, 07 Aralık 2005 03:45 tarihinde demiş ki: bence buglardan faydalanarak (araya supply koymak gibi) yenmek pek de yenmek sayılmaz bence ne biliim bana pek de adil gelmiyor ama yine de benim hiç aklıma gelmemişti imkansız diye düşünüyodum taki bu güne kadar ahhh ah ne safmışım ben çok ugraştım protoss la zealot basarak cıkarmak için o ilk saldırıyı ama olmuyodu işte:( çok kırıldım nası yenersiniz yaaa:( Aralara bina koymak,base'i karmaşıklaştırmak bug değil Terran'ın en büyük ırk özelliğidir bu arada bug diyip geçmeyelim Terran taktiklerinin büyük bir bölümü iyi bir bina dizilimine dayanır,turtle vs...[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ya iyide abi taktik olarak kullanmak baska bilgisayarın orda takılmasından faydalanmak baska bence neyse sen haklısındır büyük ihtimalle çünkü maalesef ben o şekilde de yenemem 7 taneyi yine de büyük başarı tebrik ederim[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Lopeth, 05 Aralık 2005 17:15 tarihinde demiş ki: 5 vs 1 denemiştim big games de mineral bitti yenildim : / Mineral bitti?Kaç gün oynadın :)[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 lol be,daha neler.[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: sols, 10 Aralık 2005 20:50 tarihinde demiş ki: [spo1=vvvv][/spo] Valla çözmeye uğraştımda başlıkla gerçekten bağdaştıramadım ..[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar