Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Newcastle - manchester utd. ntv de

Solonor

Öne çıkan mesajlar

1-0 dan aldı manch..
nistelrooy ile scholes attı manch'in golleri

newcastle'ınkini shearer

mcnh'ın gollerini atanlar 2-3 dakika önce bomboş pozisyonları harcayıp peşinden gol attılar sırayla.. heheh ilginçti baya.. son saniyede sonradan oyuna giren ve adını unuttuğum 20 yaşında olan adam puanı kaçırdı kaçırdığı golle..[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Sosyal ağlarda paylaş

felipeyle ronaldo yu bir mi tutuyosunuz?

e oha. biri sağ açık oynuyo dieri brezilya ligi haricinde hiç bi yerde oyniyamicak bi orta sahanın ortası adamı..

ronaldo son 13 dakika mı ne oynadı işte kendi hhalinde bişeyler yaptı.. çalım fln attı 2-3 tane güzel. ama ilerde aşmış olcak ferguson 18 yaşında adamı boş yere koymaz kadroya..
bende cm'de boşuna almam bi adamı :P[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mumu, 23 August 2003 21:42 tarihinde demiş ki:
felipeyle ronaldo yu bir mi tutuyosunuz?

e oha. biri sağ açık oynuyo dieri brezilya ligi haricinde hiç bi yerde oyniyamicak bi orta sahanın ortası adamı..
[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo

felipe'nin gittikten sonraki hiç bi maçına bakmamış olduğun belli susuyorum. tek başına kaç tane maç çevirdi...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

onu bunu bilmem, felipe benim görmüş olduğum sayılı teknik adamlardandır

tam halı saha oyuncusu

ama ronaldo ile felip karşılaştırılmaz o ayrı konu, felipe dendiği gibi bir arkadaşlar arasında yapılan halı saha maçlarda takım kurtarır bide brezilyada[ki son yıllarda brezilyada oynanan futbol bayağı değişti, fizikte artık önemli rol oynamaya başladı, orda bile kurtaramayabilir yani][hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...