Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 süfer maç oluyor. bence kçırmayın hemen açın izleyin.[hline]WtF!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 1-0 dan aldı manch.. nistelrooy ile scholes attı manch'in golleri newcastle'ınkini shearer mcnh'ın gollerini atanlar 2-3 dakika önce bomboş pozisyonları harcayıp peşinden gol attılar sırayla.. heheh ilginçti baya.. son saniyede sonradan oyuna giren ve adını unuttuğum 20 yaşında olan adam puanı kaçırdı kaçırdığı golle..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 ronaldo oynadi mi man. 'de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: -Apex-, 23 August 2003 19:13 tarihinde demiş ki: ronaldo oynadi mi man. 'de ? ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 ronaldo dedim ronaldo ?!?, takip edersen koymazsin ??? lardan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 eh biraz yakından takip etmek lazım tabi ronaldoyu bilmek için. 18-19 yaşındaki genç portekizli yıldız adayı ronaldo[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 oynadı son dakkalarda bi kaç çalım falan attı. Bizim eski felipe nin daha genci ve daha süratlisi. ama harbi sağlam adam olcak çok yakında.[hline]WtF!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 felipeyle ronaldo yu bir mi tutuyosunuz? e oha. biri sağ açık oynuyo dieri brezilya ligi haricinde hiç bi yerde oyniyamicak bi orta sahanın ortası adamı.. ronaldo son 13 dakika mı ne oynadı işte kendi hhalinde bişeyler yaptı.. çalım fln attı 2-3 tane güzel. ama ilerde aşmış olcak ferguson 18 yaşında adamı boş yere koymaz kadroya.. bende cm'de boşuna almam bi adamı :P[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Murat Kosova kırk yıllık ŞiRIR'ı ŞiRA yaptı.[hline]Slam City... i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 bu senede şampiyonuz kimse tutamaz bizi (man utd)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: Mumu, 23 August 2003 21:42 tarihinde demiş ki: felipeyle ronaldo yu bir mi tutuyosunuz? e oha. biri sağ açık oynuyo dieri brezilya ligi haricinde hiç bi yerde oyniyamicak bi orta sahanın ortası adamı.. [hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo felipe'nin gittikten sonraki hiç bi maçına bakmamış olduğun belli susuyorum. tek başına kaç tane maç çevirdi...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 e sabo 18 yasinda man utd'ye alinan bir adamla felipe'yi kafa kafaya karsilastirmak pek mantikli degil gibi geldi bana . felipe gs'ye hangi maci kazandirdi turkiye ligi brezilya ligine benzemez,gitsin italya'da filan oynasin bakalim kac mac kazandirabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 onu bunu bilmem, felipe benim görmüş olduğum sayılı teknik adamlardandır tam halı saha oyuncusu ama ronaldo ile felip karşılaştırılmaz o ayrı konu, felipe dendiği gibi bir arkadaşlar arasında yapılan halı saha maçlarda takım kurtarır bide brezilyada[ki son yıllarda brezilyada oynanan futbol bayağı değişti, fizikte artık önemli rol oynamaya başladı, orda bile kurtaramayabilir yani][hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 yahu allah allah töbe töbe ya. Ben bir mi tutmuşum felipeyle ronaldoyu. Bazı ortak özellikelri var sadece.[hline]WtF!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 ben karşılaştırmalıyız demiyorum, ama felipe'yi gittikten sonra hiç izlemeyen mumu'ya açıkladım felipe'yi.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 felipe brezilya'da iyi maclar cikariyor ona lafim yok , daha gecen haftaki macta cok olumlu isler yapti.(omer urundul gibi konustum be lol) benim soylemek istedigim avrupa'nin zorlu liglerinde faydali olamayacagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 uyum sorunu olmazsa faydalı olur bence. nitekim arif-felipe ikilisi çook faydalıydı ama sonra bu ikiliyi bozdu fatih terim, felipe de başka anlaşacağı adam bulamadım arif gibi[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar