256 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Sevgili mage arkadaşlar. Attığınız bir novanın 104-104 flame damage alması için ne yapmak lazım? Ya da nasıl bir staff ile 104 dmg verebiliriz novalarda rakibe?[signature][hline]Bu imza geçici bir süre kullanıma kapalıdır.Lütfen daha sonra tekrar bakınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: 256, 31 Aralık 2005 17:30 tarihinde demiş ki: Sevgili mage arkadaşlar. Attığınız bir novanın 104-104 flame damage alması için ne yapmak lazım? Ya da nasıl bir staff ile 104 dmg verebiliriz novalarda rakibe? Nowayla 104 dmg mi?[signature][hline]Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor! Karagümrük yanıyor polis beni arıyor! Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_RT/Berserker Hero/lvl6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cyper/Cyclop/mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 + damage Şimdi novayı attınız. 8xx vurdunuz diyelim ondan sonra Flame Damage ile xx damage daha gider ya rakipten.Bunun 104-104 gitmesi için ne yaparsınız. 2 Assasin 1 warriorun kesemediği mageler mevcut mudur bu şekilde?[signature][hline]KE'yi kesinlikle bıraktım. Char felan istemeyin.Silebilirsem sileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mage'nin leveli de 61miş. Nova atıyor 8xx vuruyor başka magelerden 3x giderken bu mage'den 104 gidiyor damage.[signature][hline]KE'yi kesinlikle bıraktım. Char felan istemeyin.Silebilirsem sileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 [spo1=Burada][/spo] 106 götürüyormuş. :D[signature][hline]KE'yi kesinlikle bıraktım. Char felan istemeyin.Silebilirsem sileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeSeRGe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 uniq takmalısın egerki warsa flame resitanslı weya satıcılarda wariorlara ait resistans satılıo onu basarsan daha az götürür resistansına göre götürüo bilmem anlatabildim mi?[signature][hline]name :Peserge/ZaL1m Serwer :ares/olimpia ork :human/org np :19xxx/Yeni actım kasıom lvl :6x / 5x class :Blade Master/hunter Muckss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Tamam da benim Assasinde bile Warriordaki rezistans yokken bu kadar götürmüyordu mageler. Nasıl olur da 106 dmg alır.[signature][hline]KE'yi kesinlikle bıraktım. Char felan istemeyin.Silebilirsem sileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 o yediğin nova diil impact yani 57 büyüsü...kesinlikle nova diil o impact ı yedikten sonra her kim olursan ol 104-104 can gider nova kesinlikle diil...kesin impact[signature][hline]nick:sUpEr_dUpEr_MaGe lvl:62 server:cypher NP:56xxx character:arc mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Impact' de okadar DOT dmg vermez, kesin lvl 70 den Meteor yemişindir. DOT dmg'i berbat meteorun.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Yok impact'tı adı yeni aklıma geldi. 106 götürüyor bayağı sağlam skillmiş. Ben bunu 61 level bir mage ile üstümde deneyeceğim o kadar götürecek mi aceba.[signature][hline]KE'yi kesinlikle bıraktım. Char felan istemeyin.Silebilirsem sileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bad_omen Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 tam anlamı ile lollllllllllllllllllllllllll 57 o 57[signature][hline]nick:omen_bad lwl :6x serwer:diez np : 1xxk clan :YOK Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 takıların felan saglam olması lazım int yükesek olması lazım sanırım skill vurdugu damage nin % bilmem kaçını damage olarak sydırıyor 4 5 kes 54 büyüsü yada 57 idi aam itemlerin saglam ve paper de daha yüksek vurur..[signature][hline]Ko Delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 meteor, 40-50 civarı götürüyo. benim novam 30-48(max) gördüm şimdiye kadar. impact, 90-115 arası götürdüğü oldu.[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: BlackBox1, 31 Aralık 2005 18:14 tarihinde demiş ki: Impact' de okadar DOT dmg vermez, kesin lvl 70 den Meteor yemişindir. DOT dmg'i berbat meteorun. Meteor fln degil o kesinlikle Impact '' .. [Bu mesaj Xtreme_Chill tarafından 31 Aralık 2005 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar