_KAFA_AVCISI_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 4 saat önce accountum çalındı.şifre degiştirilmiş bunu nası düzelte bilirim lütfen bi yardım bunu nası yapabileceğimi anlatırsanız sevinirim (yeni çar aç kafanı yastıgın altına koy gibi yazılar yazmayın lütfen) lvl 63 ( item desen para edecek bişi yok ama çalındı :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 1-eğer ÇalındıySa geçmiş Olsun 2-Çalındığını Nerden Anladın 3-Premimum Musun? 4-Ne zaman Farkettin bunlara cevap Verirsen TavsiYede Bulunabiliriz ;) Not:1i ci Ye cevap vermek Zorunda diilsin :) [Bu mesaj Lucifer tarafından 30 Aralık 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Burda da aynı sorun bak istersen[signature][hline]Ko Delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Korkma laa duzelir sorun vardır. Bu arada hoş geldin :D[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. İlk göz ağrım pamiri 62 kasıyom :Pp "Ne warrior ne Rog. Ne Priest Gönül İlk'i ister.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ufak bi sorun sadece.. Geçecek[signature][hline]Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor! Karagümrük yanıyor polis beni arıyor! Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Yardım iStiyosunuz.TavSiye diyoSunuz KayboluyoSunuz ben bunu AnLamıyorum yok sana şifre MifRe :P[signature][hline]They Cant Know they Cant See Who we Are.. Fear is the Enemy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KAFA_AVCISI_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 oyundayken dc oldum tekrar girmeye çalıştım ama bir türlü giremedim şifremi yanlış olduğunu söylüyo defalarca denedim ama gene hep aynı premium üyeyim ama bu gün son günüydü kimseyle kolay kolay trade yapmam ama pamirle yaptım ( yoksa o mu?) yardımlarınız için şimdiden teşekkürler not: sayfa yenile demeyi unuttum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bana ve bir kaç arkadaşıma da aynısı oldu bu gün diyorum.. geçecek diyorum.. bekle diyorum..[signature][hline]Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor! Karagümrük yanıyor polis beni arıyor! Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KAFA_AVCISI_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 e-mail adresim halen duruyo ama gizli soru mu istiyo ama yanlış diyo gizli soruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: _KAFA_AVCISI_, 31 Aralık 2005 00:30 tarihinde demiş ki: e-mail adresim halen duruyo ama gizli soru mu istiyo ama yanlış diyo gizli soruma Aslında şifren yanlış falan değil bekle düzelecek ufak bi hata o kadar[signature][hline]Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor! Karagümrük yanıyor polis beni arıyor! Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KAFA_AVCISI_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ilgin için çok teşekkür ederim bekleyeceği ama ne kadar zamanda sizin arkadaşlarınızınki geldi ve ben ne kadar beklememi tvsiye edersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ben de hala oyuna giremiyorum '' invalid pasword '' diyo ama bi kaç gün içinde düzelir daha önce de olmuştu. Bişey diil[signature][hline]Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor! Karagümrük yanıyor polis beni arıyor! Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KAFA_AVCISI_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sence premiumun son günü olması ile alakası varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: _KAFA_AVCISI_, 31 Aralık 2005 00:37 tarihinde demiş ki: sence premiumun son günü olması ile alakası varmıdır? Biz de premium yok ama :) alakası olduğunu sanmıyorum[signature][hline]Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor! Karagümrük yanıyor polis beni arıyor! Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ben alakası var diye biliyorum son gününde oyuna giremiyosun çünkü 1 kaç gün bekle açılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 premium olsada hiçbir şekilde geri alamazsın anca bilgilerini hatırlayıp şifreyi geri isteticeksin[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: HasMez, 31 Aralık 2005 01:25 tarihinde demiş ki: premium olsada hiçbir şekilde geri alamazsın anca bilgilerini hatırlayıp şifreyi geri isteticeksin şifresini değiştirmemişler. Bu da k2 nin ara sıra yaptığı bi yanlışlık. Bana bir kaç sefer oldu ve kendiliğinden düzeldi. yine bekliyoruz düzelmesini[signature][hline]Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor! Karagümrük yanıyor polis beni arıyor! Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 genel olarak hack olayına karşı söyledim. benim arkadaşım 1.5 hafta önce hacklendi , premium aldıktan 2 gün sonra. nasıl olduysa şuan degiştirilemeyen mail degiştirilmiş, customer supporttan maillara cevap gelmiyor , gmler cevap vermiyor hiç bir şekilde ilgilenen yok. itemları accountu tekrar hackleyerek geri aldık şimdi mailını alıp mailını hacklemeye çalışıcaz. iş başa düştü yani. şifre yollama olayı hakkında pek bir bilgim yok ama k2 ya hackerlardan daha az güvendigim için çok sık şifre degiştirmiyorum. anca gerektigi zamanlarda.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRT_XER0C00L Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 aynı sekılde carım gitti adam maili sifreyi hepsini degistirmis mail degismemesi lazım onu bırak gizli sorumu bilmeden sifreyi nasıl degistirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar