ofs Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 +6 Shelle yada Herhangi birşeye inanırmısınız 10000000000000000 kere Str Bastım yanmadı ilk defa yandı Galiba yolun Souna geldim yine Battım Beni bu duruma Düşürenlerin allah bildigi gibi yapsın[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Oha ceek gecmis olsun :( bu gün senin için iyi bir gun deil sanırım :([signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 İnsanlar Cok yapma Cok adi Cok pis bir Mahluk Bugüne Kadar hep Türklere birileri birşeyler dedi Dedimki 1 kaç kişi için türklere laf söylemeyin vs Dedim Ama Galiba yanılmısım.ßizim Milletimiz Kadar Menfaatçi , ßizim Milletimiz Kadar Sahtekar , ßizim Milletimiz Kadar Dolandırıcı , ßizim Milletimiz Kadar Şerefsiz , ßizim Milletimiz Kadar Salak ßir toplum ve ßizim Milletimiz Kadar kullanılan bir toplum millet görmedim.Sadece birşeye cok seviniyorum Bu oyun Bana Babamın ogluda olsa artık hiçkimseye güvenmeyecegimi ogretti bundan sonra Birine 1 coin's bile verirsem en adi şerefsizim.Eger Cıkarsam oyundaki Nickimi değiştirecegim.[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 cogu ınsan kesın upgrade olur sanır ama gerçeği %95 dir. o %5 lik kısmı gelmiş sana. bana 4-5 defa oldu chitinlerde :([signature][hline]Yerin kulağı wardır derler, benimde kulağım war ben şimdi yermiyim? Yememmmm. Yaşın çift haneli olunca gel konuşalım :P i loav yu muckiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bir oyun için sinirlenme istiosan :S[signature][hline]Yerin kulağı wardır derler, benimde kulağım war ben şimdi yermiyim? Yememmmm. Yaşın çift haneli olunca gel konuşalım :P i loav yu muckiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 yok Chitinin yanmasına üzülmedim hatta güldüm üzüldügüm tek nokta var Diger topicde Bahsetmiştim bir kişiye güvenip eşyalarımı verip o kişinin Bana eşyalarımı geri vermemesi konu oradan geliyor[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hahaha bende de birinde paper mage için paper elbise almıstım daha +1 deyken hp basem dedim yandı walla billa ne gulmustum ona[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: nocom, 30 Aralık 2005 21:33 tarihinde demiş ki: cogu ınsan kesın upgrade olur sanır ama gerçeği %95 dir. o %5 lik kısmı gelmiş sana. bana 4-5 defa oldu chitinlerde :( öle deme chitinlere her zaman bonus wermeq buyuk riskdir o yuzden +1 de bus bonus kullacan (bence)[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice [Bu mesaj 0ttavio tarafından 30 Aralık 2005 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 +7 chitinlere hatırlamadıgım kadar str bastım yanmadı simdimi yanıyor.... [Bu mesaj ofs tarafından 30 Aralık 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 keske 1 saat önce olsaydı da dc olsaydın şimdi o shelin duryor olurdu dimi? Dc olduna sewinirmiydin ?[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Yakın Yakın Kosla Sıvıda çamaşıR suyu yok euhauh Sinirim BozuLdu geçMiş olsun :([signature][hline]They Cant Know they Cant See Who we Are.. Fear is the Enemy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FirstAttack Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: 0ttavio, 30 Aralık 2005 21:44 tarihinde demiş ki: keske 1 saat önce olsaydı da dc olsaydın şimdi o shelin duryor olurdu dimi? Dc olduna sewinirmiydin ? Bu bir çelişkimidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ne bileyim sence ?[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Dc olduguma Sevinirdim tabiki ama olan olmus ya normal yaksam zoruma gitmez hem itemlerimi Kaybedip bende böyle salakca birşeyin olması beni cok sinirlendirdi bu arada Aresde oynayanalr için Söylüyorum ucuz Scrool Satıyorum artık scroolarımı samtaya başladım (Attack defense buff vs. ) galiba 1 ay lvl felan kasmicam para kasacam ama dönüşüm muhteşem olacak öyle inanıyorum en azından [Bu mesaj ofs tarafından 30 Aralık 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ben olympia da millet flamberge ile gezeken elime geçen bardish i +6 yapıp reduce atarken yakmıstım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 :S[signature][hline]Warrior ile Rogue Takas Edilir Artık Charımdan Bıktım Rogue 60+ Var ise ßenim Warrioru takas yapa biliriz Warrior 61 %50 ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: ofs, 30 Aralık 2005 21:32 tarihinde demiş ki: İnsanlar Cok yapma Cok adi Cok pis bir Mahluk Bugüne Kadar hep Türklere birileri birşeyler dedi Dedimki 1 kaç kişi için türklere laf söylemeyin vs Dedim Ama Galiba yanılmısım.ßizim Milletimiz Kadar Menfaatçi , ßizim Milletimiz Kadar Sahtekar , ßizim Milletimiz Kadar Dolandırıcı , ßizim Milletimiz Kadar Şerefsiz , ßizim Milletimiz Kadar Salak ßir toplum ve ßizim Milletimiz Kadar kullanılan bir toplum millet görmedim.Sadece birşeye cok seviniyorum Bu oyun Bana Babamın ogluda olsa artık hiçkimseye güvenmeyecegimi ogretti bundan sonra Birine 1 coin's bile verirsem en adi şerefsizim.Eger Cıkarsam oyundaki Nickimi değiştirecegim. Oha Lan vatan haini misin nesin sen!..1kaç angut yüzünden ,bir oyun yüzünden kendi milletine ettiğin laflara bak.töbe töbe....[signature][hline]now kasing.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExCeLLeNt Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: ofs, 30 Aralık 2005 21:32 tarihinde demiş ki: İnsanlar Cok yapma Cok adi Cok pis bir Mahluk Bugüne Kadar hep Türklere birileri birşeyler dedi Dedimki 1 kaç kişi için türklere laf söylemeyin vs Dedim Ama Galiba yanılmısım.ßizim Milletimiz Kadar Menfaatçi , ßizim Milletimiz Kadar Sahtekar , ßizim Milletimiz Kadar Dolandırıcı , ßizim Milletimiz Kadar Şerefsiz , ßizim Milletimiz Kadar Salak ßir toplum ve ßizim Milletimiz Kadar kullanılan bir toplum millet görmedim.Sadece birşeye cok seviniyorum Bu oyun Bana Babamın ogluda olsa artık hiçkimseye güvenmeyecegimi ogretti bundan sonra Birine 1 coin's bile verirsem en adi şerefsizim.Eger Cıkarsam oyundaki Nickimi değiştirecegim. Haddini aşma ne diyorsun sen Allah aşkına insan nasıl söylebilir böyle şeyleri oyun bu kardeşimmm kaptırma kendini HADDİNİ BİLL ..!!:(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 iide yanması normal cunku blessed enchant scrolların şansı %95. ama %5 in sana denk gelmesi uzucu.bende warrior shelle basarken kırmıstım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSee Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 valla açıkcası doru sölim +9 shard yapmak için ; +8 3 tane rogue chitin blessed we trinayla yakmıştım we 1 tane de +8 shard yaktım trina we buss la ama sonunda +9 shard ı yaptım :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: ofs, 30 Aralık 2005 21:32 tarihinde demiş ki: ßizim Milletimiz Kadar Menfaatçi , ßizim Milletimiz Kadar Sahtekar , ßizim Milletimiz Kadar Dolandırıcı , ßizim Milletimiz Kadar Şerefsiz , ßizim Milletimiz Kadar Salak ßir toplum ve ßizim Milletimiz Kadar kullanılan bir toplum millet görmedim. sen kendini şefersiz görüyosan bilemicem ama ßizim Milletimiz Kadar Şerefsiz bu lafı yedirirler, dediğin lafa dikkat et ordan Millet lafını çıkar[signature][hline]"ÇARŞI" "BEŞİKTAŞ OVASI BOZKURT YUVASI" "BURASI TÜRKİYE YA SEV YA TERK ET" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar