nurican Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Arkadaşlar bu durumda ne yapabılırım 61 lwl charımı çaldılar ınvalıd pasaword dıo nası gerı alabılırım fikri olan varsa pls speak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 mi speak ok[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 eger mail halen senin adına kayıtlıysa siteden şifreni sıfırlaya bilirsin ki zandetmiyorum mail degişmese şifreyi degişemesler neyse gecmiş olsun inş alırsın..[signature][hline]Ko Delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Karakterin çalınmadı arkadaşım aynı sorun ben de ve bi kaç arkadaşımda daha var.. Düzelecek merak etme[signature][hline]Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor! Karagümrük yanıyor polis beni arıyor! Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forzabjk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 aynı sorun bendede var lvl 5*adamımla akşam oynadım sabah açtım şifre yanış ne yapıcam bilmiyorum ? [Bu mesaj forzabjk tarafından 31 Aralık 2005 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Marl0_on, 30 Aralık 2005 20:31 tarihinde demiş ki: mi speak ok sabahtan beri clan chattede böyle troll pls k falan nediyosun sen :D[signature][hline]Ares Mage Level 62/%54 200k+ nps Owned_By Polifonik_Osuruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Alice, 31 Aralık 2005 17:14 tarihinde demiş ki: İnvalıd password un tek çözüm yolu $$$ alakası yok... Benim başıma daha önce de geldi ve bu güne kadar premium almışlığım da yoktur..[signature][hline]Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor! Karagümrük yanıyor polis beni arıyor! Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_RT/Berserker Hero/lvl6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cyper/Cyclop/mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRT_XER0C00L Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 aynı sekilde bnim carımda gitti sabah oyundan cıktım ögleyin geldim oyuna girmek için sifremi yazdim invalid password oyundan kaynaklandıgını düsünürken yarım saat sonra bir baktım carım oyunda adam clana varasıya degıstırmıs.tamam soyulsam anlarım ama adam itemlee bile dokunmamıs hepsi ustunde cz de takılıyo.Maili bile degistirmis nasıl olur anlamıyorum.gizli sotumu bilmeden sifreyi bile degistirememesi lazım.iste burda k2 nin rezilliği basliyo. oyunu bırakıyorum cunku bi sonu yok. arkadaslarım word of warcraft oynuyo adamlar carın hacklenıp sılınse bile aynen geri veriyolar tüm itemleriyle. k2 tamamen insanların parasını alıp somurmeye calısan bi firma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar