Lexius Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ölüm müsün ey nazlı yar güzelliğin cana kıyar yanımda yokken canımdasın beni ben yapansın ey harap gönlüm anla bitap eyleme beni bu sevdayla bırak bütün öfkeni kurtar beni yarala sende onun gibi aşk büyüsünü kaldır üzerimden ey nazlı yar götür beni benden aşk istemiyorum ben daha fazlasını istiyor bu beden anlat tüm gördüklerimi yarim ben değilim sensin zalim baştan beri biliyordum seni sensiz seviyordum... yorumlar lütfen :) azıcık saçmaladım tmm kabul :-phalk edebiyatı içeriklerini taşımasada benzio :D[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık [Bu mesaj Lexius tarafından 30 Aralık 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Gzel beyendim ben . Çalışmalarını bekliyorum :)[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 hoş olmuş..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Drall Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 pek halk edebiyatına benzememiş seninde dediğin gibi. çok daha güzellerini yazmıştın. daha iyilerini bekliyorum :-P[signature][hline][/b]*!Drall The Grall*[/b]
Öne çıkan mesajlar