Daniel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 arkadaslar ne diyorsunuz bence cok güzel sarkı dinledim çok beyendim ?[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel
Sie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 O ne bea[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand.Woody Allen
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Allah allaa az önce Annem de ayni şeyi söyledi ve BENİM çok sevebileceğimi söyldei. Bir Sibel Can şarkısını benim çok beğenebilme olasılığım nedir ki bu evrende? Çok merak ettim. Bulup dinlemeli.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 O_o niye sen uzaylımısın?[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
nymph Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 lol :)[signature][hline]viva la vuotaggine
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 walla o ne? bn de bilmiorm:D[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 arkadaslar indirin hakkaten çok süper parça.[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 WTF ?[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 black mi death mi?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball
agrian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 aç gıral tiiviiyi izle gardeşim..:)ne indiriyon..ben sevmedim ayrıca tesadüfen gördüm,bu ne yav!die izledim iki dakka,soora deiştirdim baydı...ben sevmedim bea![signature][hline]We are screaming for vengeance The world is a manacled place Screaming, screaming for vengeance The world is defiled in disgrace
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 abi lütfen sev ama şarkıyı pls :([signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball
Slider Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 endüstriyel senfonik folk death metalmiş :P
Famy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ses war gusel soyluyor ama sozler falan hosuma gıtmedı ya beğenmedım[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek...
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Silphatos, 30 Aralık 2005 12:24 tarihinde demiş ki: black mi death mi? oldsukul kotik metalmiş[signature][hline]İnkar Edenler Şüphesiz Ziyandır!! RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne [Bu mesaj ovchinnikov tarafından 30 Aralık 2005 19:27 tarihinde değiştirilmiştir]
qsc Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bende indirdim süper parça yaa tam gaz werio exploited givbi öff ne parça yaaa... yerimde duramadım dinlerken[signature][hline]skate or die - skate and die - skate to die
Korax Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 eheueh kiminin parası kiminin kaz gelecek yerden tavuğun yumurtası yada öyle bişey :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Yaa yanlış hatırlamıyorsam bu şarkının sözleri Sezen Aksu'ya ait değil mi yawwww[signature][hline]Bir tatlı, güzel kız, gelse şu mevsimde eğer, Bir kırda kadeh doldursa, şarap verse eğer, Herkes kınasın varsın, bu sözümden ötürü; A-R-E-S köpek olsun, cenneti isterse eğer...
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Lale devri cocuklarıyız biz lay lay laylay :D[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel
Öne çıkan mesajlar