Arxchill Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 evet yeni gelen patchle 2. bi servere cz açıldı galiba[signature][hline] Forza TnT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HANNIBAL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ares 1 e giremeyen premiumu olmyan kullanıcılar için açıldı sanırım boylelikle herkes np kasabilicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 sanırım yada yopunluktan dolayıda olabilir artık 60+ oyuncu sayısı çoaldıı için czde bissürü insan olmaya başladı belkide ondandır[signature][hline] Forza TnT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 evet a2 cz deyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 a2 c2 x2 fln hepsine geldi galiba[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ben de giriyorum a2 ye şu an. Yalnız CZ deki NP transfer olayının kontrol altına alınması çok daha zor olacak şimdi.[signature][hline]PwnagE PK movies: ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 GüzeL oLdu Cyhperde cz Ana Baba Günü KıtLık Var Gibi Lagdan oynanmıor ...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 14x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 savaşlarda nasıl olucak acaba 2. serverdaki CZ kapatıLcak mı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 kapatılmaz herhalde sadece a1 deki kapatılır gibime geliyo[signature][hline] Forza TnT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Savaşı da 2 serverde yaparlarsa şaşırmayın xD[signature][hline]Bu imza geçici bir süre kullanıma kapalıdır.Lütfen daha sonra tekrar bakınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jUSTED Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 eet güzel olmuş bu arada chyperde orc biri war mı yardıma ihtiyacım war soyuldum.eer yardım edeseniz sevinirim tşkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar