Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Tcpip, 22 Kasım 2005 23:36 tarihinde demiş ki: adsl olarak bizde ayın 1'inde 1024 olcaz minimum [spo1=dip not]hangi ayın biri diye sormayın :-)[/spo] Kasım o Kasım :P[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 [signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr || drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 kabloyum mutluyum :p illk adsler geldiginde baya kararsiz kalmıstım gecsemmi diye , vazgecip 512 ye cıkartmıstım kablomu :D tavsiye ediyorum tabiki :)[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Miraul, 22 Kasım 2005 23:41 tarihinde demiş ki: surer buyuk ihtimal ama telefon edip adami kafalarsan geceden actirabilirsin yani 1 gun surmez ehah ya benim kablo kapatılmadı bekletiliyo şu an. o yüzden şak diye açarlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 oeh 256 ya 49 veriorum 37 olacakmis tamam super oldu wow da belese gelio artik yeahu :) taz evet tak die acarlar tel acinca[signature][hline]Torrentit.com: Miraul [Bu mesaj Miraul tarafından 22 Kasım 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bizim burada hizmet bedeli almıyorlar 72 milyona 512 alacağım yani hehe[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bendemi oyle yapsam acaba ya :)[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ya bizim burda koblo tv-net yok! nereye başvursak topluca bilen var mı?[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 birsey yapamayacaksin cunku kablo tv sebekesi dosenmior hicbiryere[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 256'nın hizmet bedeli ne kadardır arkadaslar bi cevap verin ya lütfen[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 kac senedir odemiorum abi bilemeyecem :)[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 niye ödemiyosun. ödememenin bi yolu varsa onu anlat bari (:[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 cem uzan tek sebebi :) cem uzanin sirketlerine el konduktan sonra interaktif kabloyada el konuldu dolayisi ile bunuda siemens e sattilar yaptiklari anlasmada teknik destek ucreti gozukmuor bu yuzden odemioruz :) boylece 49milyona 256 alioruz ehah[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 o zaman şimdi ben 128'i 256'ya cıkartsam. 37 ytl + 7 milyon da kablotv ücreti ödeyecem bu kadar mı?[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 size baka sirket halen ucret alior olabilir onu ogrenmen lazim telefon acaark yda sitesine girerek bakabilirsin[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Miraul, 23 Kasım 2005 00:05 tarihinde demiş ki: birsey yapamayacaksin cunku kablo tv sebekesi dosenmior hicbiryere ya bizim ana caddeden geçti ama yukarıya dağıtmadılar zamanında! hep bizim muhtarın yüzünden! oy vermicem ona![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Bize bakan şirketin hangisi oldugunu bilmiyorum ki. İstanbul Anadolu yakası işte. Üsküdar. Modemi üyeliği falan kadıköyde yaptırdım. Ne şirketi bu iyice kafam karıstı yaa. off.. eger 15 ytl ise de 256'ya gecicem. ama 25'se kasar biraz.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ultra tv bakiyor istanbulun her yerine.. sanırım öyle türksat aldıda nooldu bilmiyorum şimdi türksayla ultra ayrı şeyler mi acaba .. sanırım öyleler..[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 İNTERAKTİF NET - ANKARA[Bu mesaj CorteZ tarafından 23 Kasım 2005 06:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hiçbirşey değiştiği yok , kablo net hala adsl'in 2 katı :D adsl aboneside değilim ama 2001den beri interaktif abonesiydim..bağlantımı kapattırdım , birdahada açtırmayacağım adam gibi bir fiyata çkene kadar.. şuna baksanıza: 512 209,925 M TL 287 M TL 496,925 M TL 234 M TL % 53 [signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 23 Kasım 2005 07:22 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 23 Kasım 2005 07:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 kablo rlz bunu yapmaları lazımdı.Tek kötü yanı var, download'da çok yavaş kalıyor.[signature][hline]Gelin sizde bize katılın ! Moderator olmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 KAblo yavaş mı kalıyor? Neden bahsettiğine emin misin?[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 downloadda adsl kablo'dan kat kat daha iyi. ama oyunlarda kablo rules[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Yaw alalskına solermısın 256 mı 512 mı hız< bu kabloda olsa adsl de . Ne deıscek. Hız aynı ıse adsl 10 sn once bıtırcek kablo 10 sn sonra bumu hız .. Sen destek ıstedınde aradında karsında muhatap olacak bırını buluonmu bulmuonmu ? Kablocular olarak herzaman karsımızda en zından ne dedıgımızı anlayacak bırısını buluyoruz. Oda aradakı o 10 sn farkı kapatır. euheuheu Cekemıo bu adsl cıler bızı cekemıo.. :)[signature][hline]Bursa'nın sinema rehberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ben zaten kablo kullanıcısıyım. Ne diye seni çekemiyim. ADSL kullananlar ile KabloNET kullananların yaptığı karşılaştırmadır bu. Download'da Kablo biraz daha kötü kalıyor ADSL'e göre. Ama upload'u kuvvetli olan KabloNET oyunlarda daha az ping almanı sağlıyor ve daha rahat oyun oynanabiliyor.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar