kfg Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ben everquest 2'nin trial ını çektim (zaten 17 mb bişey) yalnız bazı kişilerde çıkan bir sorun var... bende de çıktı bu sorun... trial ı activate edemiyoruz... acc. alıyorsun ama activate trial dediğinde "Transaction could not completed due to system failure" diyor... forumda da yazmış bir kaç kişi ama sorunun çözümünü kimse bilmiyor... herkes bir arkadaşına açtır acc. u diyor... buradan oynayan hiç kimse var mı bana da bir acc. alsın ? :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ben acc'yı açtım patchleri çektim derken ekran kartım kötü olduğu için açmadı :D neyse bu hafta 6600 gt geliyor aynı zamanda direk kendisini şipariş ediyorum başlayacağım büyük ihtimal. Oynayan arkadaşlar var buluşalım duyduğuma göre solo oynanması çok çok zor ve kaybolacak büyüklükte bir dünya :) Ben başlayacağım oynayanlar var pm atsın :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 DarkRider launcher'dan bana da bir acc. alabilir misin lütfen ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar