Albayegemen Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Selamlar bende uzun ugraslar sonunda deathcharge i aldım paladinle kasmak biraz daha kolay warlock la instant aoe yapamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 feral druid le nasıl olur acep ? hiç denemedim açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Lan rahatsız mısınız nesiniz? Gidin gezin anasını satıyım.. Ben zamanında Naxxramas'a beleş girmek için Argent Dawn reputation'ı kasıyodum Strat'ta ondan öncesini fln da hesaba katarsan 250 run'ım vardır en az ve hiç düştüğünü görmedim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 gidin gezin diyene bak 250+ run yapmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 250 run nedir ya :D neyse ben yapsam anca 1000 de fln düşer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 6.ci run dusmedi halen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 250 kere baron mount için run yapmadım yani ben totalde 3.5 yılda 250 kere strat yapmışımdır diyorum ..ve öle olsa bile uyarıyorum burda .. Ben eşeklik yaptım siz yapmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 artık drop rate artmış rogue ile baya kolay yapıyorum strat ı ama artık baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Helcaraxe said: feral druid le nasıl olur acep ? hiç denemedim açıkcası mulgear6 said: 17dk baron run yapıyorum :D feral druidle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 aldım önüme bi tane ayı pesinden dolastım dislerle 7 shard 1 nexus 4essence 1dust cıktı +bosslardan aldıgım rep itemlarla sanırım 750 de rep aldım. Ayı ya selam yola devam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ya bu key to the city dusuren elamanıda kestim ama kapılar acılmıyor bi sebebi varmı acaba?kaldım orda 10 dk dır bühühü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Bütün kulelerdeki channeler tarzı admaları eksiceksin. EN sonuncuyuda kesince açılıcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 hozceri said: aldım önüme bi tane ayı pesinden dolastım dislerle 7 shard 1 nexus 4essence 1dust cıktı +bosslardan aldıgım rep itemlarla sanırım 750 de rep aldım. Ayı ya selam yola devam :P ayıyım ama sözün var düşerse ilk mount benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Dworgian said: hozceri said: aldım önüme bi tane ayı pesinden dolastım dislerle 7 shard 1 nexus 4essence 1dust cıktı +bosslardan aldıgım rep itemlarla sanırım 750 de rep aldım. Ayı ya selam yola devam :P ayıyım ama sözün var düşerse ilk mount benim :D aaaa ne zaman söz verdim hic hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 hozceri said: Dworgian said: hozceri said: aldım önüme bi tane ayı pesinden dolastım dislerle 7 shard 1 nexus 4essence 1dust cıktı +bosslardan aldıgım rep itemlarla sanırım 750 de rep aldım. Ayı ya selam yola devam :P ayıyım ama sözün var düşerse ilk mount benim :D aaaa ne zaman söz verdim hic hatırlamıyorum anlaşıldı senle yapılırsa bu iş master looter olucak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 hozceri said: Dworgian said: hozceri said: Dworgian said: drop rate arttırılmış sanırım duyduğuma göre. bunu duyduktan sora 3 kişide gördüm zaten ilginçtir aksam gel gidelim muaahahhah senle gitmem ben cidden alırsın fln delirirm lol hem ben sololuorum :D ilk duseni sana bırakıcam hadi iyisin aksam bul beni direk samanla geleyim istersen yada pri disiplin hangini istersen söyle canım bana buyur bu da sözün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Burayı okuduktan sonra bende de saplantı haline geldi Baron Mount :) Fakat , bazen Ogreleri kestikten sonra ardından gelecek olan moblar gelmiyor ve Baron'un binasının önünde öylece kalıyorum. Arka büyük kapıda kapalı hiç bir çıkışta yok HS den başka. Çok sinir bozucu bir bug. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Dworgian said: ilk duseni sana bırakıcam hadi iyisin aksam bul beni direk samanla geleyim istersen yada pri disiplin hangini istersen söyle canım bana buyur bu da sözün :D nerde yazıyor mountu vericegimi ilk düşeni demişim item da dahil buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 niffer o mountu aldıkdan sonra adamı nihilium a almışlardı bi sureliğine ninja minja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 hozceri said: Dworgian said: ilk duseni sana bırakıcam hadi iyisin aksam bul beni direk samanla geleyim istersen yada pri disiplin hangini istersen söyle canım bana buyur bu da sözün :D nerde yazıyor mountu vericegimi ilk düşeni demişim item da dahil buna nası da kıvırıo yahu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 19 oldu 0 halen ./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Ah evren ah, 3bin gold yaptım strattan cıkan runecloth ile, 60run oldu hala yoq :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 janis said: Burayı okuduktan sonra bende de saplantı haline geldi Baron Mount :) Fakat , bazen Ogreleri kestikten sonra ardından gelecek olan moblar gelmiyor ve Baron'un binasının önünde öylece kalıyorum. Arka büyük kapıda kapalı hiç bir çıkışta yok HS den başka. Çok sinir bozucu bir bug. ogre nerde geliyor ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 hozceri said: janis said: Burayı okuduktan sonra bende de saplantı haline geldi Baron Mount :) Fakat , bazen Ogreleri kestikten sonra ardından gelecek olan moblar gelmiyor ve Baron'un binasının önünde öylece kalıyorum. Arka büyük kapıda kapalı hiç bir çıkışta yok HS den başka. Çok sinir bozucu bir bug. ogre nerde geliyor ki ? İçi geçmiş Ogre benzeri moblar varya hani , Baron'un kapısının önünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Şu mount a sahip olmayan kalmadı galiba. Yani en azından bayağı bi çoğunlukta var. Anlamı kalmadı derim ben. 50 mount achievement ı kasanlar için ekstra +1 mount tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar