Necro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Syterman, 24 Aralık 2005 17:06 tarihinde demiş ki: zate 1 coins maytaplar fln heeh mert şu meycin şifresini :D versene sen bi pm den yolla bakem bi[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeLLyy_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: KaKsi, 24 Aralık 2005 17:25 tarihinde demiş ki: Ya bir şey dedik nerelere çektiniz... Yazıklar olsun, elbetteki hayat ko değil, sadece bir değişiklik, belki biraz fantazi... önerim, hangi server olursa olsun, en rahat 3. server olacağı için ares,diez,beramus,cypher,olimpia 3. serverlarda moradonda olsun. He ama gm ler 1. server ları kullanıyor. 1. serverlar olsun diyorsanır 1. serverlar da olsun. Netice itibari ile bir tür eğlence, bir tür fantazi, bi çeşit değişiklik... bunu bu şekilde algılayamayanı kınıyorum.... Adam bişey tasarlamıs nerelere getirmişsiniz yaaa!! Bence Guzel bi fikir Kaksi ole birşey olursa Mutlaka gelırım cok guzel olur bencede..[signature][hline]Name: :::JawS::: Server : Ares Clan :FaTaL1ty NPS : şuan 18x.xxx ( devamı gelecek ) LVL : 65 Not : Ölüm Kapını caldıgında ah edıp wah edip inleme bu halinle tanrıyı inciltmiş olacaksın ecel kapını çaldıgında evi telaşa verme o geldığinde sen coktan gitmiş olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Olursa diye bişi yok, ben bi ziyaret edecem, birazda olsa orada o ilk dakikaların verdiği neşeye bi bakacam, biraz havai fişek v.s. patlatacam...[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeLLyy_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ok Yanında Olacam :D[signature][hline]Name: :::JawS::: Server : Ares Clan :FaTaL1ty NPS : şuan 18x.xxx ( devamı gelecek ) LVL : 65 Not : Ölüm Her Aklına Geldiğinde ah edıp wah edip inleme bu halinle tanrıyı inciltmiş olacaksın ecel kapını çaldıgında evi telaşa verme o geldığinde sen coktan gitmiş olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ben aresteyim, a3 moradonda olacağım. Yılbaşı ağacının dibinde...[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 kunabarlın önünde olsn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 her zamanki gibi bu gecede platto online[signature][hline]diez lvl 61 mage lvl 62 rogue vazgeçtim satmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Kakşi seni tarif edemiyom artık, senin yılbaşını nerde ve kiminle geçircen belli yani havamı atıyon bizim bi manitamız bile yok dsfkjdslafkasdjfks :D:D:D[signature][hline]Nick : SyNe®GeNX LvL : 6x Job : Berserker Hero Server : Ares Nation : Karus Np : 8xxxx Clan : GODz -------------------------------------------- SyNeRGeNx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
v1nc3_c4rt3r Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bana uyar wallahi çok güzel olur yeniden herkesin yeni yılını kutlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSee Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 kaksi ağacın yanına maradon daki sundiries i de getirde bnm roque havalara uçsun :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ben Daha Savaşa Girecem ya :D Bu Gece Savaş var[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 14x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ne savaşı yaaa moradonu doldurmak, eğlence yapmak varken :)[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 baskına gidince orcların townunda Yaparız EğLenceyi :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 14x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) [Bu mesaj pckopat tarafından 31 Aralık 2005 15:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Eh tamam KO oynuyoruz da Yılbaşını oyunda geçirmek demek 2006' nın benim için felaketler yılı olmasına eş anlamlı olur. :D[signature][hline]PwnagE PK movies: ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Benim yeni yıla ders çalışırken girmem lazım =) Yoksa bi daha hayatta aklıma gelmez 2006'da kitapmış ödevmiş filan.[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra the Night-Elf / Paticik FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ßi Char Acip Gelirim ßende.. ama Buyuk İhtimal Maytap Alcak Param Olmicak :D :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx UNNAMED UNNAMED....REBURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Artık girebiliyorum oyuna bende benim 19lvllık charla gelirim maytap falan atarız[signature][hline]Lvl54 priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest ama Vince_of_Jersey (Buyuyecek tank olcak Destroy abisi gibi veya Soul_Slayer o_O) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar