Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 dida? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 didaya kılım ama kötü kaleci de değil sezarın hakkı sezara buffonla rüştü bariz basar ama bence. buffon da rüştüden daha iyidir diyorum. ama inşallah bu sene rüştü daha iyi performans şeeder[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 tim howard derim başka bişi demem kendisi amerika milli takımının ve manchester'ın kalecisidir aşmış bir kaleci ama pişicek tabii, daha early 20'lerinde şimdilik -buffon -rüştü -david james -tim howard ama ilerde büyük ihtimal başa tim howard geççek bide mondragon'dur kolombiya'nın milli kalecisi artık :p[ki hala cordoba > mondragon o ayrı ;)][hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Abi yuh james o kadarda iyi bir kaleci değil abartmayın yani oha... Van der saarı yazın onun yerine.[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 said: UrZa, 24 August 2003 00:54 tarihinde demiş ki: Cordoba Dünya'da ilk yüze. Rüştü'de Dünya'da ilk 5'e giremez ama Rüştü Süper kalecidir. Dünya'nın en iyi kalecileri de Tartışmasız Dida ve Buffon'dur[hline]Exaar Spar - Master Artisan, expert marksman of Tatoonie @ Eclipse Cordobada ilk 100e girer hatta ilk 20'yi bile zorlar.Rüştüde ilk 5e kesin girer abi dediklerine katılmıyorum...[hline]:) Bir zamanlar arkadaşım olan bir maybaşın sözü...''Gerçekler acıdır baklava tatlıdır o zaman baklava gerçek değildir''Böyle biriyle nası arkadaş olmuştum yaa alla alla :)[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Rüştüyü sadece milli maçlardan dolayı kalbinizde yer etmiş şahsen cordoba son yıllardaki rüştüden daha iyi...[hline]:) Bir zamanlar arkadaşım olan bir maybaşın sözü...''Gerçekler acıdır baklava tatlıdır o zaman baklava gerçek değildir''Böyle biriyle nası arkadaş olmuştum yaa alla alla :)[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 yahu ramses van der saar'ın hangi senesindeki performansından bahsediyorsun sen ? şuan çok orta düzey bir performans sergiliyor, oysa david james bu sezon ve geçen sezon kendini aştı diyebilirim, son hırvatistan maçı en yakın örneğidir[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Abi tamam james kötü kaleci değil ama ilk beşe giremez bence... Ona gelene kadar ne kaleciler var[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. [Bu mesaj RamsesII tarafından 24 August 2003 12:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 said: _NoelBaba_, 24 August 2003 10:48 tarihinde demiş ki: Rüştüyü sadece milli maçlardan dolayı kalbinizde yer etmiş şahsen cordoba son yıllardaki rüştüden daha iyi...[hline]:) Bir zamanlar arkadaşım olan bir maybaşın sözü...''Gerçekler acıdır baklava tatlıdır o zaman baklava gerçek değildir''Böyle biriyle nası arkadaş olmuştum yaa alla alla :)[/b] Yuhhhhh bee ! Bizim mahallede bi velet var oktay die bence en iisi o !!! Allahım yaağğğğğğğğ ![hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ? kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar... hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye... yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 oha abi james'i ta liverpooldan bilirim.öle süper bi kaleci değil.hatta eskiden çok sıklıkla büyük hatalar yapıyodu.şimdi azalttığı için biraz toparladı. ayrıca cordoba rüştüden iyi diyenler komik oluyo hakikaten.rüştü kesinlikle ilk 5' tedir.ama kim birinci bilemem.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 james'in son sezon ve bu sezon sergilediği performans bana göre şuan birçok kaleciden çok daha iyi, ilk 5'e sokabiliceğim kadar iyi[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar