Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

babam ve oğlum

http

Öne çıkan mesajlar

ya bu gün organize işleri oturur beklerken salondan çıktı millet baktım hepsi ağlıyor :D

bu güne kadar hiç ağlamadım ama nasıl desem böyle ağlanacak bir film yapmışlarsa helal olsun

izlemeyi düşünüyorum bir ara[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

Babam oğluma 2 kere gittim ikisinde de ağladım. Çok güzel bi film. Ağlataması açsından diil her açıdan güzel bi film.

Gönül yarası nı da dün izledim. En az babam ve oğlum kadar güzel bi film .[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 yıl sonra ...
4 yıl kadar geriden geliyorum ama olsun.. geçenlerde çok alakasız bi şekilde 'babam ve oğlum' muhabbeti açildi. izlemedim dedim, dövecek gibi bakıp sonra dövdüler. 'iyi lan..' dedim. Filmi açmadan önce oyun moyun oynuyodum, en ufak duygusal film modunda değildim 'hakkatten ağlatacak mı bakalım.' deyip açtim filmi, izlemeye başladım. dakka 1 gol 1.. 'noluyo lan?' demeye kalmadı, koptum hayattan. film bittikten sonraki ilk düşüncem de 'iyi ki yalnız izlemişim.' oldu. kasmadım kendimi bildiğin. akışına bıraktım :)

bu arada çetin tekindor ve hümeyra'nın önünde saygıyla eğiliyorum.. yemiş bitirmişler olayı. filme de 10/10 verip yatıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada ben de çok güzel hareketler bunlarda hıyarlı babanın 'açaydım gollarımı' skeçinden hemen sonra 'tekrar izliyim bu sefer ağlamam heralde' diye düşünüp izlediğim zaman yan odadan ev arkadaşım
'nooluyo lan ' diye odamı basmıştı ve ertesi gün insan içine çıkamamıştım =(
yine izlesem yine ağlarım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...