ADLER Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 GERÇEKTEN GÜZEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ben izlemedim ağlamak istemiyorum =)[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackAngel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ben de izledim çok duydu yüklü bir film. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Buba nirreye gideyosan ? :D[signature][hline]me=> KhanX / KahnX <=me Im BaCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 zergling aglamaya deger isle benje.[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sırf çetin tekindoru izlemek için bile gidilebilir bir film. ama orjinal deil. ama kimin umrunda.[signature][hline]you knew you had a heart made of stone. you should've let me know. you could've let me know. .. all these other flaws will lead to mine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ya bu gün organize işleri oturur beklerken salondan çıktı millet baktım hepsi ağlıyor :D bu güne kadar hiç ağlamadım ama nasıl desem böyle ağlanacak bir film yapmışlarsa helal olsun izlemeyi düşünüyorum bir ara[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Süper bir film bence... Ağladım ne yalan söyliyim..[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bi izleyemedim[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Babam oğluma 2 kere gittim ikisinde de ağladım. Çok güzel bi film. Ağlataması açsından diil her açıdan güzel bi film. Gönül yarası nı da dün izledim. En az babam ve oğlum kadar güzel bi film .[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 2005 yılının en başarılı Türk filmleri 'Gönül Yarası'ile'Babam ve Oglum' bence[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 daha yeni izleyebildim..başarili bir film ama özellikle babani yikip geciceksin yoksa bir daha kendine gelemez repliği ve sahnesi çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Absürd bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 he tabii amele vadisi rlz babam ve oğlum eşkiya'dan bu yana çıkmış en iyi Türk filmidir şüphesiz. Herşeyden önce oyunculuk bile yeterli bir sebep ki konusu da gayet güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Dvd çıkımı bu filmnin veya ner zaman çıkacak haberi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 yakında çıkar büyük olasılıkla 22 haftadan fazla oldu vizyona gireli.Hala izleniyor sinemalarda hemde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 izlediğim salonda KV den Deli Hikmet vardı..elemana bakamadım ağlıyor mu ağlamıyor mu diye ama ben harbici ağladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ---silindi--- [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 20:41 tarihinde, kender tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 nasıl ya ? yasak bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 4 yıl kadar geriden geliyorum ama olsun.. geçenlerde çok alakasız bi şekilde 'babam ve oğlum' muhabbeti açildi. izlemedim dedim, dövecek gibi bakıp sonra dövdüler. 'iyi lan..' dedim. Filmi açmadan önce oyun moyun oynuyodum, en ufak duygusal film modunda değildim 'hakkatten ağlatacak mı bakalım.' deyip açtim filmi, izlemeye başladım. dakka 1 gol 1.. 'noluyo lan?' demeye kalmadı, koptum hayattan. film bittikten sonraki ilk düşüncem de 'iyi ki yalnız izlemişim.' oldu. kasmadım kendimi bildiğin. akışına bıraktım :) bu arada çetin tekindor ve hümeyra'nın önünde saygıyla eğiliyorum.. yemiş bitirmişler olayı. filme de 10/10 verip yatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 agladin mi lan ehjiehiehiuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 iyi ki yalnız izlemişim diyip de sonra bunu forumla paylaşman priceless =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bu arada ben de çok güzel hareketler bunlarda hıyarlı babanın 'açaydım gollarımı' skeçinden hemen sonra 'tekrar izliyim bu sefer ağlamam heralde' diye düşünüp izlediğim zaman yan odadan ev arkadaşım 'nooluyo lan ' diye odamı basmıştı ve ertesi gün insan içine çıkamamıştım =( yine izlesem yine ağlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar