Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

babam ve oğlum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sırf çetin tekindoru izlemek için bile gidilebilir bir film. ama orjinal deil. ama kimin umrunda.[signature][hline]you knew you had a heart made of stone.
you should've let me know.
you could've let me know.
..
all these other flaws
will lead to mine.
Mesaj tarihi:
ya bu gün organize işleri oturur beklerken salondan çıktı millet baktım hepsi ağlıyor :D

bu güne kadar hiç ağlamadım ama nasıl desem böyle ağlanacak bir film yapmışlarsa helal olsun

izlemeyi düşünüyorum bir ara[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Mesaj tarihi:
Babam oğluma 2 kere gittim ikisinde de ağladım. Çok güzel bi film. Ağlataması açsından diil her açıdan güzel bi film.

Gönül yarası nı da dün izledim. En az babam ve oğlum kadar güzel bi film .[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
2005 yılının en başarılı Türk filmleri 'Gönül Yarası'ile'Babam ve Oglum' bence[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
daha yeni izleyebildim..başarili bir film ama özellikle babani yikip geciceksin yoksa bir daha kendine gelemez repliği ve sahnesi çok iyiydi
Mesaj tarihi:
he tabii amele vadisi rlz

babam ve oğlum eşkiya'dan bu yana çıkmış en iyi Türk filmidir şüphesiz.

Herşeyden önce oyunculuk bile yeterli bir sebep ki konusu da gayet güzeldi
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
4 yıl kadar geriden geliyorum ama olsun.. geçenlerde çok alakasız bi şekilde 'babam ve oğlum' muhabbeti açildi. izlemedim dedim, dövecek gibi bakıp sonra dövdüler. 'iyi lan..' dedim. Filmi açmadan önce oyun moyun oynuyodum, en ufak duygusal film modunda değildim 'hakkatten ağlatacak mı bakalım.' deyip açtim filmi, izlemeye başladım. dakka 1 gol 1.. 'noluyo lan?' demeye kalmadı, koptum hayattan. film bittikten sonraki ilk düşüncem de 'iyi ki yalnız izlemişim.' oldu. kasmadım kendimi bildiğin. akışına bıraktım :)

bu arada çetin tekindor ve hümeyra'nın önünde saygıyla eğiliyorum.. yemiş bitirmişler olayı. filme de 10/10 verip yatıyorum.
Mesaj tarihi:
bu arada ben de çok güzel hareketler bunlarda hıyarlı babanın 'açaydım gollarımı' skeçinden hemen sonra 'tekrar izliyim bu sefer ağlamam heralde' diye düşünüp izlediğim zaman yan odadan ev arkadaşım
'nooluyo lan ' diye odamı basmıştı ve ertesi gün insan içine çıkamamıştım =(
yine izlesem yine ağlarım
  • Yeni Oluştur...