http Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bugün izledim çok beğendim filmi nerdeyse ağlıyodum az kalmıştı...[signature][hline]yaptığım birçok şeyin , hiç bir amacı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 listeye aldım[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bi önyargı var türk filmleri üzerinde. Ya ben buna gitmek istiyorum gerçekten güzel mi[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Daha gitmedim ama gercekten güzel bi film sanırım. Zaten Cağan Irmak yonetmiş filmi.Cetin Tekindor falan da oynuyor en yakın zmanda gdcm bende.[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Çok güzel bir film, şimdi filmden döndüm hatta hemen paticikde konu açıp insanlara anlatayım dedim zaten açılmış... :) Yönetmen Çağan Irmak dendiği gibi çok iyi bir iş çıkarmış. Zaten senaryo da Çağan Irmak tarafından yazılmış. Mustafa Hakkında Herşey, Anlat İstanbul ve daha birçok filmden de tanıyıp beyendiğim Fikret Kuşkan baş rolde oynuyor. Tabii bunun yanı sıra Çetin Tekindor ve daha birçok yetenekli sanatçı filmde yer almış. Valla sizi bilemem ama ben film sırasında göz yaşlarımı tutamadım. Hatta uzun süredir beni bu kadar duygulandıran bir film izlememiştim. Duygusal yanı gibi komik bir yanı da olan bu filme bence herkesin gitmesi gerekli. Gereçekten çok güzel mesajlar barındıran, hem güldürüp hem ağlatan bir film. Herkesin hoşuna gideceğini düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 çok merak ettim şimdi yarın gideyim bare[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 kesinlikle izleyin.cok beendim.[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Beni ağlatan film güzel filmdir diyorum. Oscara gitmesi gereken bi film. Muhteşem, yanımda kız arkadaşım olmasa salya sümük ağlardım. Ağlamamak için dişlerimi sıkmaktan dişlerim ağrıyo hala. Oyunculuk süper, kamera süper, senaryo süper, Çağan Irmak mükemmel..kısaca bu film kaçmaz. Bi de şunu diyim son zamanlarda gelen hollywood filmlerinde bile bu kadar kalabalık bi seyirci yoktu. Çok bilinçliydi hatta seyirci hep beraber güldük hep beraber ağladık, hep beraber burnumuzu çektik. BU FİLME LÜTFEN GİDİN !![signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paticik ailesi beni gaza getirdiniz! Akşama bu filme gidiyorum ve döndüğümde düşüncelerimi yazıcam.[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 agladım resmen herkezin izlemesi gereken bi film..[signature][hline] Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 vay be... uzun zamandır böyle güzel bir film izlememiştim. mutlaka izlenmesi, hatta mümkünse sinemada izlenmesi gereken bir film bence. çetin tekindor'a ve hümeyra'ya hayran oldum. o yüz ifadelerini uzuun bir süre unutamam herhalde.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
8844 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 denildiği gibi türk filmleri üzerinde bir önyargı söz konusu.Bence çok başarılı filmler üretiyoruz bu aralar.. Fragmanını izlediğim ve yakın tarihde gitmek istediğim bir film.. ön izlenimler için teşekkürler..[signature][hline]sekiz | sekiz | dört | dört. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Harika bir filmdi.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 agla agla başım agrıdı.cok güzel bir film.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bende iki gün önce izledim...gerçekten de çooooook güzel bir film,ben bir filmi izlerken kolay kolay ağlamam ama özellikle de 2.yarısında bayaa ağladım.. bu sırada şans bu ya,tam filmden çıktık,beyoğlunda geziyoduk ki çağan ırmak'ı gördük(bilenler bilir,çemberimde gül oyanın,babam ve oğlumun ve daha birçok dizinin yönetmeni)gerçekten de çok tatlı adam,mütevazi biri:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Evet harika bir film. İkinci yarıda cok ağladım. İzmir'de cok popüler gibi gözüküyor bi akşama gidelim dedik 3 yer baktık bilet bulamadık. Ertesi gün öğlen bileti internetten alarak gittik ki gişede o seans icin bilet kalmamıştı nerdeyse. İnşallah Türkiye'nin her yerinede öylerdir. Türk sinemasına karşı olan bu önyargıyı oluşturacak olan filmler gercekten var (bkz: cıvıklık), ama bazı filmeler gercekten güzel oluyor. Kesinlikle gidilesi bir film. Sinemedan cıkan herkes burnunu cekiyordu.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 olm aglamaktan geberdim len kesin izleyin kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PainLover Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Annemere göre süper film .. Benim küçüklüğüm aklına gelmiş ağlama komasına girmişler komple . Kız arkadaşma göre güzel ama bayık film .. Ben gitmediğim gideceğimide sanmam . Drama , melankoli falan alerjim var.[signature][hline]I can perfect your gothic dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johndoe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 izlemedim ama genel görüşe göre baya iyi bi filmmiş. ama artık filmde ağlayanların çoğunluğunun kendilerini filmde ağlamaya şartladıkları için ağladıklarını düşünüyorum. çünkü insanımız eğer bi kısım bi şeye tepki gösteriyosa ve bu toplumun geneli tarafından onaylanıyosa onlar da bunu hemen yapıyolar. biraz sürü psikolojisi. inşallah ben yanlış düşünüyorumdur ve insanlar gerçekten içten ağlıyolardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 sürü psikolojisiyle alakası yok ağlamayacağım diye gittiğim halde ağlamamak için kendimi çok zor tuttugum yerler oldu, ve genel olarakta ciddi anlamda güzel film, izlenmeli.[signature][hline]We've had our share of hard times but that's the price we paid and through it all we kept the promise that we made I swear you'll never be lonely... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 arkadaş gitmiş, inanın bikez ağladığını görmüş deilim ama onun bile gözler dolmuş ağlamış çok mrk ettim ağlatıcak ne var bukadar.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ben de ağlamak için gitmeyi düşünüyorum; fakat ağlayacağım tirplerine girip ağlayamamaktan korkuyorum. film hakkında ne okuduysam super ağlatiyor yazıyor :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Çok güzel filmmiş gercekten bende hafta içi gitmeyi duşunuyorum baya övdüler bu filmi[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-wook Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bu tarz filmleri pek sevmesemde herkesin kesin git ısrarlarına dayanamayarak gittim. filmi cok bgendim.turk filmi onyargısının atılabilecegi bi film. ama ben aglamamalıyım diye kastıgım icin cıktıgımda gozlerimde ve basımda feci bi agrı wardı. tawsiyem koyuwerin gitsin =)[signature][hline]39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poupee Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 çağan ırmak gene yapmış yapacağını...bu kadar sıradan bi konu ancak bu kadar güzel işlenebilir.tabii bir de şiir gibi çetin tekindor,hümeyra ve fikret kuşkan...he bi de küçük deniz...sadığın çocuğu da ancak DENİZ olabilirdi zaten[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar