Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

babam ve oğlum

http

Öne çıkan mesajlar

Çok güzel bir film, şimdi filmden döndüm hatta hemen paticikde konu açıp insanlara anlatayım dedim zaten açılmış... :)

Yönetmen Çağan Irmak dendiği gibi çok iyi bir iş çıkarmış. Zaten senaryo da Çağan Irmak tarafından yazılmış.

Mustafa Hakkında Herşey, Anlat İstanbul ve daha birçok filmden de tanıyıp beyendiğim Fikret Kuşkan baş rolde oynuyor. Tabii bunun yanı sıra Çetin Tekindor ve daha birçok yetenekli sanatçı filmde yer almış.

Valla sizi bilemem ama ben film sırasında göz yaşlarımı tutamadım. Hatta uzun süredir beni bu kadar duygulandıran bir film izlememiştim. Duygusal yanı gibi komik bir yanı da olan bu filme bence herkesin gitmesi gerekli.

Gereçekten çok güzel mesajlar barındıran, hem güldürüp hem ağlatan bir film. Herkesin hoşuna gideceğini düşünüyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Beni ağlatan film güzel filmdir diyorum. Oscara gitmesi gereken bi film. Muhteşem, yanımda kız arkadaşım olmasa salya sümük ağlardım. Ağlamamak için dişlerimi sıkmaktan dişlerim ağrıyo hala. Oyunculuk süper, kamera süper, senaryo süper, Çağan Irmak mükemmel..kısaca bu film kaçmaz. Bi de şunu diyim son zamanlarda gelen hollywood filmlerinde bile bu kadar kalabalık bi seyirci yoktu. Çok bilinçliydi hatta seyirci hep beraber güldük hep beraber ağladık, hep beraber burnumuzu çektik.

BU FİLME LÜTFEN GİDİN !![signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
vay be... uzun zamandır böyle güzel bir film izlememiştim. mutlaka izlenmesi, hatta mümkünse sinemada izlenmesi gereken bir film bence. çetin tekindor'a ve hümeyra'ya hayran oldum. o yüz ifadelerini uzuun bir süre unutamam herhalde.[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

denildiği gibi türk filmleri üzerinde bir önyargı söz konusu.Bence çok başarılı filmler üretiyoruz bu aralar.. Fragmanını izlediğim ve yakın tarihde gitmek istediğim bir film.. ön izlenimler için teşekkürler..[signature][hline]sekiz | sekiz | dört | dört.
Sosyal ağlarda paylaş

bende iki gün önce izledim...gerçekten de çooooook güzel bir film,ben bir filmi izlerken kolay kolay ağlamam ama özellikle de 2.yarısında bayaa ağladım..
bu sırada şans bu ya,tam filmden çıktık,beyoğlunda geziyoduk ki çağan ırmak'ı gördük(bilenler bilir,çemberimde gül oyanın,babam ve oğlumun ve daha birçok dizinin yönetmeni)gerçekten de çok tatlı adam,mütevazi biri:)
Sosyal ağlarda paylaş

Evet harika bir film. İkinci yarıda cok ağladım. İzmir'de cok popüler gibi gözüküyor bi akşama gidelim dedik 3 yer baktık bilet bulamadık. Ertesi gün öğlen bileti internetten alarak gittik ki gişede o seans icin bilet kalmamıştı nerdeyse. İnşallah Türkiye'nin her yerinede öylerdir. Türk sinemasına karşı olan bu önyargıyı oluşturacak olan filmler gercekten var (bkz: cıvıklık), ama bazı filmeler gercekten güzel oluyor. Kesinlikle gidilesi bir film. Sinemedan cıkan herkes burnunu cekiyordu.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification
OkuzumTruck'tım ben aslında.

Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Sosyal ağlarda paylaş

izlemedim ama genel görüşe göre baya iyi bi filmmiş. ama artık filmde ağlayanların çoğunluğunun kendilerini filmde ağlamaya şartladıkları için ağladıklarını düşünüyorum. çünkü insanımız eğer bi kısım bi şeye tepki gösteriyosa ve bu toplumun geneli tarafından onaylanıyosa onlar da bunu hemen yapıyolar. biraz sürü psikolojisi. inşallah ben yanlış düşünüyorumdur ve insanlar gerçekten içten ağlıyolardır.
Sosyal ağlarda paylaş

sürü psikolojisiyle alakası yok
ağlamayacağım diye gittiğim halde ağlamamak için kendimi çok zor tuttugum yerler oldu, ve genel olarakta ciddi anlamda güzel film, izlenmeli.[signature][hline]We've had our share of hard times
but that's the price we paid
and through it all we kept the promise that we made
I swear you'll never be lonely...

Sosyal ağlarda paylaş

bu tarz filmleri pek sevmesemde herkesin kesin git ısrarlarına dayanamayarak gittim.

filmi cok bgendim.turk filmi onyargısının atılabilecegi bi film.

ama ben aglamamalıyım diye kastıgım icin cıktıgımda gozlerimde ve basımda feci bi agrı wardı.

tawsiyem koyuwerin gitsin =)[signature][hline]39
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...