fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ko oynamak bir yaşam tarzıdır ko oynamak noobken Aga party pls diyip oyunu öğrenince diyenlere karşı savaş açıp dalga geçmektir ko oynamak hiç yüzünü görmediğin insana babandan çok güvenmektir ve ko oynamak ban yiyince "ben bu oyunu bırakıyorum arkadaş"diyip 2 hafta sonra hangi karakteri açmalıyım diye topic açmaktır said: biraz önce yazdım kusura bakmayın :)[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
texas Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 tıpkı ben :D[signature][hline]NİCK:ANDREY not:offf bu kadar uğraşın sonu bu mu?yeter ya şifreler gelsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
impact Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 abi bu oyun bağımlılık yapıyor yakıda bizi ko manyakları diye bi karantina merkezine koyucaklar bak gorursunuz bu oyun sigara gibi BIRAKAMIYOSUN! ha bu arada sigaraya karşıyız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yaw o kadar mı kötü :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: impact, 31 Aralık 2005 13:39 tarihinde demiş ki: abi bu oyun bağımlılık yapıyor yakıda bizi ko manyakları diye bi karantina merkezine koyucaklar bak gorursunuz bu oyun sigara gibi BIRAKAMIYOSUN! ha bu arada sigaraya karşıyız! ne diim yani ...[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yok kardeşim en pis bağımlılık ogameden gelen.çünkü ogame gerçek zamanlı strateji..24 saat oyunla meşgul oluyosun(fleetsave yapmazsan)ama ke ile ogame'i karşılaştırırsak ogame oynayan insanlar kısmen melek.ke'de ise bilimum sabi-sübyan(bundan kastım karakteri daha oturmamış,olgunlaşmamış demek.yoksa 15 yaşın üstündekilerin oynamasında sakınca görülmemiş)internet kafelerden girip türlü densizlikler yapıyo.o yüzden oyuna kızdığın herhangi bi noktada bırakman daha kolay[signature][hline]Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo n^n Bruinen dan in Ulaer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar