MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Yurtdışında ÖSS'ye girmiş olan var mı? Prosedür nasıl işliyor. Bunun hakkında bilgi verilirse müteşekkir olurum.[signature][hline]the art of rolling
punishment Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 wala yunanistanda üniverstler kompozisyonla alıomş die dydum kolpa olabilir bide japonyaydı sanırım her üninin kendine özel sınawı war[signature][hline]Biz albümde g.t diince herkese batıo ama tv lerde sabahtan akşama kadar g.t goruorus ..
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Oyle bir şey sormuyorum. Bizim ÖSS sınavına yurtdışından girmiş olan var mı diye soruyorum..[signature][hline]the art of rolling
izOn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ÖSS ye değilde YDS ye giriyorsun sorular össye göre çok kolay ama birdersane ye mail atarsan baya bilgilendirirler sanırım gökşen dersaneleri yds sınavına hazırlıyordu bir arkadaşım orada rehberlik öğretmeni olarak çalışıyordu ordan hatırlıyorum
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Martin sanırım giremiyorsun.[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Giriliyor diye biliyorum... Fakat nasıl yapılıyor bilmiyorum..[signature][hline]the art of rolling
turambarturin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 girilebilio ben kesin eminim. ama nasıl tam bilmiom... ama konsolosluğa gidersen öğrenebilirsin..[signature][hline]Sabrina, 30 Aralık 2005 15:12 tarihinde demiş ki: Saçlarının ve çenenin kıllı olması yararına, bi de o eski halinle "rape me" deme =P
Öne çıkan mesajlar