Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 http://www.thottbot.com/?i=17127 Bu item sanırım bir questle alınıyor ama bulamadım adını. Bunu almak için almamız gereken questi adı nedir nerden alınır nasıl yapılır ?[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 60 Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SideWinder Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 stratholme'a girdikten sonra, hemen sağdaki ilk evde bir paladin var. ona medallion of the faith'i (yanılmıyorsam bu da strat'tan düşüyor) veriyorsun ve baron rivendare'i öldürdükten sonra aurius çıkıyor. konuşup questi teslim ettikten sonra bahsettiğin hediyeyi alabiliyorsun. rog olarak ben de will of the martyr'i almıştım.[signature][hline]Indeed! [Bu mesaj SideWinder tarafından 28 Kasım 2005 21:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 http://wow.allakhazam.com/db/quest.html?wquest=5125 link.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Anladığım kadarıyla önce The Medallion of Faith questi alınıyor sonra onu bi sandıkta bulduktan sonra baronu öldürüp alınabiliyor fazla zor değilmiş madalyonun olduğu yeri bilen biri varsa party de (: Anladığım kadarıyla raid teykende yapılabiliyor sanırım kolaymış yaf bu quest hakkaten (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 60 Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 strat scarlet tarafından düşüyor meddalion... birde sunu soyleyim.. quest i sen yapıyorsun ama butun party alabiliyor başıma geldi bi kere.. adam vermiş meddallion u kestik baron u bi baktım adam cıktı gittim aldım ring i.. yeni ogrendim cidden..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Bu baştaki paladine vericegimiz madalyon nerden cikiyor ?[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 strat scarlette isimli bi adamin oldugu odada (dropu yok kendisinin)[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 http://www.atlasmod.com/Stratholme.jpg burda 6. noktanın biraz sol üstündeki odada olması lazım yanlış hatırlamıyosam Malor'un olduğu odadaki chestten düşüyo. [signature][hline]Alo-matik Pati - ? [Bu mesaj Alo-matik tarafından 31 Aralık 2005 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 archivistin odasında bir sandıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Saolun cevaplar için.. Rogue stealth run ile alinabilirmi ?[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] [Bu mesaj theCio tarafından 31 Aralık 2005 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 alınamaz. artık undead moblar stealth görebiliyo.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 archivistin(baya bi yannıs yazdım ama neyse) yanında bi chest var ondan cıkıo hemen sagında o adamın.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 archivist değil, paladin var bi tane. onun yanındaki chest.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar