Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blood of the Martyr

Lamerize

Öne çıkan mesajlar

http://www.thottbot.com/?i=17127
Bu item sanırım bir questle alınıyor ama bulamadım adını.
Bunu almak için almamız gereken questi adı nedir nerden alınır nasıl yapılır ?[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Jusenas Dunemaul Level 60 Troll Shaman
Daha fazlasını iste
Sosyal ağlarda paylaş

stratholme'a girdikten sonra, hemen sağdaki ilk evde bir paladin var. ona medallion of the faith'i (yanılmıyorsam bu da strat'tan düşüyor) veriyorsun ve baron rivendare'i öldürdükten sonra aurius çıkıyor. konuşup questi teslim ettikten sonra bahsettiğin hediyeyi alabiliyorsun. rog olarak ben de will of the martyr'i almıştım.[signature][hline]Indeed!

[Bu mesaj SideWinder tarafından 28 Kasım 2005 21:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Anladığım kadarıyla önce The Medallion of Faith questi alınıyor sonra onu bi sandıkta bulduktan sonra baronu öldürüp alınabiliyor fazla zor değilmiş madalyonun olduğu yeri bilen biri varsa party de (: Anladığım kadarıyla raid teykende yapılabiliyor sanırım kolaymış yaf bu quest hakkaten (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Jusenas Dunemaul Level 60 Troll Shaman
Daha fazlasını iste
Sosyal ağlarda paylaş

strat scarlet tarafından düşüyor meddalion... birde sunu soyleyim.. quest i sen yapıyorsun ama butun party alabiliyor başıma geldi bi kere.. adam vermiş meddallion u kestik baron u bi baktım adam cıktı gittim aldım ring i.. yeni ogrendim cidden..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom

- ExEcute -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
strat scarlette isimli bi adamin oldugu odada (dropu yok kendisinin)[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...