platto Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 sanki[signature][hline]diez lvl 61 mage lvl 62 rogue vazgeçtim satmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bunun açıklaması , howling sword , r,s,howling sword tan oluşur[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazoR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Dmio size vurmamis herhalde? 6 li yedim seri pot basarken. 6 damage birden.... :)[signature][hline]nick : RazoR Server : Ares Class : Rogue NP : 320k+ Clan : Justice LvL : 63 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 kesildiği adama çamur atmak moda oldu bu aralar :P[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salihb Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 walla bencede bi saçmalık yok adam lvl 70 bunu herkez gibi sende biliosun sen 400 dmg civarı vurmuşsun adam sana 700dmg civarı seri şekilde vurmuş demekki ve bende video ları var 70 skılle kombo yapıyor adam..!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Videoyu izleyen bilir orda yaptıgı şeşyi vede ben f9'un kendi forumunda okudum 4 ceşit combus varmış biride bu işte r+skill+s+r r+skilil+s+r vs bunu gibi[signature][hline]Lvl54 priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest ama Vince_of_Jersey (Buyuyecek tank olcak Destroy abisi gibi veya Soul_Slayer o_O) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 burda yorumsuz olan nedir?anlamadımgayet doğal sana az bile vurmuş. videolarini hiç izlemediniz mi adam deli gibi combo yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 f9 çok güzel raptor combosu yapıyo yani program fln kullandığını ima etmeye çalıştıysan sanmam[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: KittiesT_T Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Kaladze, 31 Aralık 2005 00:12 tarihinde demiş ki: fix banada öle yapıor f9. nie lvl 70 edit charları kesecem die ugrasırsınki czde anlamam F9devil mi edit char ? Bilmeden konuşmayın bari ya o adam KO zamanında deli gibi cz de gece gündüz raven harpy yaptı.. Bari F9devil'a bok atmayın ya... O adam ne combo ne glitch ne düpe bilir charı da edit deildir yaklaşık 1.5 senedir bu oyunu oynuyor.. Bükemediğiniz bileği öpeceksiniz :-)[signature][hline]Nick : SyNeRGeNX LvL : 6x Job : Berserker Hero Nation : Karus Np : 8xxxx Server : Ares Clan : GODz Baş düşman : Krakatoa Raptor +8 aranıyo..YTL ile alınacaktır. Özel mesaj atabilirsiniz.. -------------------------------------------- SyNeRGeNx [Bu mesaj Synergenx tarafından 31 Aralık 2005 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 he bi de tkrar izledim videoyu:) HQ ya 2k vuran adam sana az vurmuş gerçekten :)[signature][hline]now kasing.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Program kullanmıyo bildigim kadarıla benimde yaptıgım gibi zr+skill+s+skill kombosunu yapıyorum diye yazmıştı kendi forumuna bende asasle onu yapıyorum zr+skill+s+r+skill[signature][hline]Lvl54 priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest ama Vince_of_Jersey (Buyuyecek tank olcak Destroy abisi gibi veya Soul_Slayer o_O) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ss normal[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: fenerbahce, 31 Aralık 2005 12:34 tarihinde demiş ki: ss normal +9999999999999[signature][hline]Nick : SyNeRGeNX LvL : 6x Job : Berserker Hero Nation : Karus Np : 8xxxx Clan : GODz Baş düşman : Krakatoa Raptor +8 aranıyo..YTL ile alınacaktır. Özel mesaj atabilirsiniz.. -------------------------------------------- SyNeRGeNx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 konulması saçma skill ve hp bar'ın kapnması daha da saçma..[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Kaladze, 31 Aralık 2005 00:12 tarihinde demiş ki: fix banada öle yapıor f9. nie lvl 70 edit charları kesecem die ugrasırsınki czde anlamam F9 da edit oldu ya hadi hayırlısı =[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 dikkat et sen de edit olabilrisn :D ben kendimden de şüphelenmeye başaldım. "Editmiyim benn!." :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 zuhha en edit olmazsam sen edit olmazsan kim edit olcak f9mu?:D zuhaha sacmalamaya başladım :D[signature][hline]Lvl54 priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest ama Vince_of_Jersey (Buyuyecek tank olcak Destroy abisi gibi veya Soul_Slayer o_O) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Theridone, 31 Aralık 2005 12:36 tarihinde demiş ki: konulması saçma skill ve hp bar'ın kapnması daha da saçma.. +8/80[signature][hline]now kasing.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 o damage lar normal bende adam once skıl vurmus sonra R ye basmıs sonra bı skıll daha vurmus cok dogal boşuna koymussun yaw o bıde 70 lvl yanı[signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %90,01 UniqueTurK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ne acayiplik varki bu resimde şimdi :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shAd0w Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yaw adam skıll+r+skıll gelmıs damage normal yani 4lu yada 5li vursa anlayacamda 3lu gelmıs vurus gayet normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YuXXeL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Diez e gel çok daha iyi combolar görürsün[signature][hline]Acımam Taqarof um :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 F9deviL cok iyi warrior combosu yapıor video larını ızle anlarsın sen yüksek wurduguna mı hayret ettın yoksa damage yuksek mı geldi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaladze Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 savunmayın f9devili o adam buna 3 lü vurmus bana 7 tane vurdugunu biliorm. edit kabul edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar