glorious34 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 [spo1=yorumsuz][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bunu yapması mümkünmü sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 adresini versene goremıyorum ya ben :D[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :ORC(tabiki.) LVL :61 Clan : We Are Back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Banned_Me Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 adamı tanımam ama az bile vurmus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 f9devil warriordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 resmi hiç koymasaymışın ...[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 dün combo çalışırken 2 pot arasında 8 dmg çıkardım ^^[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaladze Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 fix banada öle yapıor f9. nie lvl 70 edit charları kesecem die ugrasırsınki czde anlamam[signature][hline]Bana bir Iron Belt verenin, kırg yıl kölesi olurum. Server Ares Name Freisan Lvl 62 %15 rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ben karakotadan 4lüsünü yedim[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 kosp dicem ama biçimsiz olucak :D Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x [Bu mesaj VisuaL_ReaL tarafından 31 Aralık 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 biri bana sölesin normal şartlarda bi warriorun böle vurması mümkünmü? adam lvl 70 tmm kabul ama 3lü nasıl vuruyo kardeşim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ups pot deil pardon mananın kendi auto regenerationı arasında =)[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: VisuaL_ReaL, 31 Aralık 2005 00:13 tarihinde demiş ki: arkadaşım 300 küsür vurmuştu ap si 1700 küsürdü ama bu arkadaş iyi vurmuş peki o arkadaşın 300küsürü lwl70ken we howling sword lamı wurdu ;)[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: BesT, 31 Aralık 2005 00:16 tarihinde demiş ki: said: VisuaL_ReaL, 31 Aralık 2005 00:13 tarihinde demiş ki: peki o arkadaşın 300küsürü lwl70ken we howling sword lamı wurdu ;) nerde o günler... :)[signature][hline]Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor! Karagümrük yanıyor polis beni arıyor! Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ss de acayip bişi yok bence[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BesT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 warrior olupta 3skill wurması bencede o resimde garip bişe olmadını kanıtlıo xD[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: bubbaChucks, 31 Aralık 2005 00:20 tarihinde demiş ki: ss de acayip bişi yok bence bencede cok garip bişey yok skill-r-skill war[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… glorious34 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 acayip bişey yoksa bana bunu yapmayı öğret bakalım, warrior da 3lü yü aynı anda vurmak nasıl olur söle bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Necro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 multiple hownling :D şetmiş sana[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 s-r-skill-s-r-skill[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: glorious34, 31 Aralık 2005 00:23 tarihinde demiş ki: acayip bişey yoksa bana bunu yapmayı öğret bakalım, warrior da 3lü yü aynı anda vurmak nasıl olur söle bakalım howling sword+r+scream[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By [Bu mesaj NightHunter666 tarafından 31 Aralık 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _NoX_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 videosunu izleyen görür..adamda combo yapıo ama aynı skilli kullanıo...yanı 70lvl atack skılıyle r skıll s skıll r ... gbi şeyler yapıo...tam olarka uğraştıktan sora kodlayabiliirm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… platto Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 altı üstü 3 damage yemişsin millete çamur atmaya çalışıyosun,geç bunları geççççç[signature][hline]diez lvl 61 mage lvl 62 rogue vazgeçtim satmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zonic Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 3 dmg bişey mi ya zaten 2 tanesini 1 anda vuruyo skill + r attack sonrasında aslında 2 tane daha vurması bile gerekir sana insafa gelmiş bence...o adamın bi videosunu izle combosunu gör ! ! arka arkaya 3 dmg bence cok da önemli bi mevzu deil resme ilk baktıgımda ilginç olanın ne oldugunu bile anlamadım sonra yorumları okuyounca düştü jeton :D:D[signature][hline]__zonic__ warrior lvl 6x ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 damage'larda bir gariplik yok; hatta az bile vurmu$. fakat karartilan yerlerde bir gariplik mi var da saklanmi$ acaba...[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ss de acayip bişi yok bence[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 warrior olupta 3skill wurması bencede o resimde garip bişe olmadını kanıtlıo xD[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: bubbaChucks, 31 Aralık 2005 00:20 tarihinde demiş ki: ss de acayip bişi yok bence bencede cok garip bişey yok skill-r-skill war[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 acayip bişey yoksa bana bunu yapmayı öğret bakalım, warrior da 3lü yü aynı anda vurmak nasıl olur söle bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 multiple hownling :D şetmiş sana[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 s-r-skill-s-r-skill[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: glorious34, 31 Aralık 2005 00:23 tarihinde demiş ki: acayip bişey yoksa bana bunu yapmayı öğret bakalım, warrior da 3lü yü aynı anda vurmak nasıl olur söle bakalım howling sword+r+scream[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By [Bu mesaj NightHunter666 tarafından 31 Aralık 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_NoX_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 videosunu izleyen görür..adamda combo yapıo ama aynı skilli kullanıo...yanı 70lvl atack skılıyle r skıll s skıll r ... gbi şeyler yapıo...tam olarka uğraştıktan sora kodlayabiliirm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 altı üstü 3 damage yemişsin millete çamur atmaya çalışıyosun,geç bunları geççççç[signature][hline]diez lvl 61 mage lvl 62 rogue vazgeçtim satmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 3 dmg bişey mi ya zaten 2 tanesini 1 anda vuruyo skill + r attack sonrasında aslında 2 tane daha vurması bile gerekir sana insafa gelmiş bence...o adamın bi videosunu izle combosunu gör ! ! arka arkaya 3 dmg bence cok da önemli bi mevzu deil resme ilk baktıgımda ilginç olanın ne oldugunu bile anlamadım sonra yorumları okuyounca düştü jeton :D:D[signature][hline]__zonic__ warrior lvl 6x ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 damage'larda bir gariplik yok; hatta az bile vurmu$. fakat karartilan yerlerde bir gariplik mi var da saklanmi$ acaba...[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar