SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 İstanbuldaki özellerin en kötüsü sayılır[hline]:) Bir zamanlar arkadaşım olan bir maybaşın sözü...''Gerçekler acıdır baklava tatlıdır o zaman baklava gerçek değildir''Böyle biriyle nası arkadaş olmuştum yaa alla alla :)[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 ulan dediğine bak istanbullun özellerinin en kötüsüymüş peah!atacan falan ne oluyo o zaman onlar süper ışık lisesi falan onlar mı daha güzel st.beoit ten[hline]bir zamanlar dopaç gibi bir arkadaşım vardı arkadaş sayılırsa tabii bize geldiğinde yemekleri hep o yerdi biz yemezdik annem doydun mu derdi doymazdı dur adı neydi?d.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 oop sakin ol bakem*!Okulunu savunur*Ben o okula 640 puanla 2 sene once zor girmiştim be ne diyon sen biz yeni gelenlere SB ruhu aşılarız -Ulen bu Terim Galatasaraulılık ruhu gibi oldu--- Sb sen çok yaşa canım feda olsun sana.....[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Vakıf okulları arasından en kötüsü diyorum ayrıca siz 4oo puanla giremezsinizki st.benoite sayın belphegor[hline]:) Bir zamanlar arkadaşım olan bir maybaşın sözü...''Gerçekler acıdır baklava tatlıdır o zaman baklava gerçek değildir''Böyle biriyle nası arkadaş olmuştum yaa alla alla :)[/b] [Bu mesaj _NoelBaba_ tarafından 24 August 2003 13:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 ulan benim özel okullar pueanım 590 o okul 540 nıhahahaha girom işte nıhahahaha[hline]bir zamanlar dopaç gibi bir arkadaşım vardı arkadaş sayılırsa tabii bize geldiğinde yemekleri hep o yerdi biz yemezdik annem doydun mu derdi doymazdı dur adı neydi?d.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 sayın noel bey nooldu size acaba biraz yorulduz ve oturdunuz sanki?[hline]bir zamanlar dopaç gibi bir arkadaşım vardı arkadaş sayılırsa tabii bize geldiğinde yemekleri hep o yerdi biz yemezdik annem doydun mu derdi doymazdı dur adı neydi?d.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 ST. BENOİT LİSESİ: FRA 200 kişi kontejan tavan puan:759,000 taban puan:698,000 1.ön kayıt:610,002 bu duruma göre giremiyorsun cnm[hline]:) Bir zamanlar arkadaşım olan bir maybaşın sözü...''Gerçekler acıdır baklava tatlıdır o zaman baklava gerçek değildir''Böyle biriyle nası arkadaş olmuştum yaa alla alla :)[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 said: Dresquin, 24 August 2003 13:23 tarihinde demiş ki: Bu kadar dert etmeyin cocuklar gireceginiz yeri falan, sizden hicbir türlü adam olmaz. Yormayin kafanizi, sen krampon al futbol oyna, sen de mp3 arsivini genislet radyo acilinca djlik yap. Kasmayin bu kadar, der etmeyin kendinize bu isleri.. Hadi bakim cicilerim benim, hadi, hadi.[hline]Siyah Kahve.com, Ebedi kahvelerin mekânı. Sen kim oluyorsunda sizden birşey olmaz gibi laflar söyleyebiliyorsun ki?Babam mısın?Annem misin?Nesin ki sen?[hline]:) Bir zamanlar arkadaşım olan bir maybaşın sözü...''Gerçekler acıdır baklava tatlıdır o zaman baklava gerçek değildir''Böyle biriyle nası arkadaş olmuştum yaa alla alla :)[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Dres Gimli abi gibi rulz yapmaya çalıştı ama yüzüne gözüne bulaştırdı.fsdasafd[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 işte noel böyledir istediğin lafı et ben üzerime alınmıyorum herşeyi üzerine alınmıyacaksın.[hline]bir zamanlar dopaç gibi bir arkadaşım vardı arkadaş sayılırsa tabii bize geldiğinde yemekleri hep o yerdi biz yemezdik annem doydun mu derdi doymazdı dur adı neydi?d.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 olay çözüldü... edit:link. [Bu mesaj Belphegor tarafından 24 August 2003 13:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 said: Belphegor, 24 August 2003 13:39 tarihinde demiş ki: işte noel böyledir istediğin lafı et ben üzerime alınmıyorum herşeyi üzerine alınmıyacaksın.[hline]bir zamanlar dopaç gibi bir arkadaşım vardı arkadaş sayılırsa tabii bize geldiğinde yemekleri hep o yerdi biz yemezdik annem doydun mu derdi doymazdı dur adı neydi?d.... Üstne al alma o laf sana ve bana edilmiştir sen kabullenmiyorsan gururunu koruyamıyorsun demektir[hline]:) Bir zamanlar arkadaşım olan bir maybaşın sözü...''Gerçekler acıdır baklava tatlıdır o zaman baklava gerçek değildir''Böyle biriyle nası arkadaş olmuştum yaa alla alla :)[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 ya kötü birşey etmemişki sana futbol oyna demiş bana djlik yap demiş sanki o diyince olucak sanki.....[hline]bir zamanlar dopaç gibi bir arkadaşım vardı arkadaş sayılırsa tabii bize geldiğinde yemekleri hep o yerdi biz yemezdik annem doydun mu derdi doymazdı dur adı neydi?d.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Yalnız inanmak istemiyorum anlı şanlı Sb puanı harbici 540 a düşmüş ve de fransızların en kötüsü olan St.Michel 590 puanda ah şu bizim kontenjan çok geniş olmıcaktı biz bu kadar düşermiydik beh!!Kader Utansın[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! [Bu mesaj Khirsah tarafından 24 August 2003 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 sizden adam olmaz diyor bundan daha ötesi var mı???[hline]:) Bir zamanlar arkadaşım olan bir maybaşın sözü...''Gerçekler acıdır baklava tatlıdır o zaman baklava gerçek değildir''Böyle biriyle nası arkadaş olmuştum yaa alla alla :)[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 orada sana katılıyorum bak orayı görmemişin kınıyorum seni :yapma: :yapma: :yapma: :yapma:[hline]bir zamanlar dopaç gibi bir arkadaşım vardı arkadaş sayılırsa tabii bize geldiğinde yemekleri hep o yerdi biz yemezdik annem doydun mu derdi doymazdı dur adı neydi?d.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 kimi kınadın???????[hline]:) Bir zamanlar arkadaşım olan bir maybaşın sözü...''Gerçekler acıdır baklava tatlıdır o zaman baklava gerçek değildir''Böyle biriyle nası arkadaş olmuştum yaa alla alla :)[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 dres'i[hline]bir zamanlar dopaç gibi bir arkadaşım vardı arkadaş sayılırsa tabii bize geldiğinde yemekleri hep o yerdi biz yemezdik annem doydun mu derdi doymazdı dur adı neydi?d.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Nikein yeni cikan bi modeli var gri siyah kirmizi karisimi ben aldim cok guzel tavsiye ederim.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar