Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hangi hub lar iyidir ya birisi bir örnek göstertsin bana.. yeni indirdim de tam çözemedim..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Too little open slots for your connection type, min is:2 diye birşey yazıp hublara bağlanamıyor.. ne yapacağım??[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 open slot sayısını değiştirmen lazım ayarlardan. yada min slot 1 olan hubları denemen gerekiyor. slot ise kaç kişinin senden upload yapacağı oluyor sanırım[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 huba girbilmen icin min 2 slot lazim dior sen ac 4slot rahat rahat takil heryerde[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 buldum 6 yaptım sağolun..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 10gb share için birkaç güzelinden hub yazar mısınız?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Deep-Night, 12 Şubat 2004 10:54 tarihinde demiş ki: peki sıra bekleme veya upload etme zorunluluğu var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 var.[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Öyle birşey yok kestirip atılmaz var diye sen upload slotları dolu olmayan adamdan cekersin aratırken o şekilde aratıcaksın upload vermesken download da yapabiliyorsun senden cekmezlerse sen download yapabilirsin yani illa upload vermen gerekmez[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 gördüm ki dc++ da sorun yaşayanlar oluyor bir up cekeyimde ilaç gibi gelsin topicdeki yazılar[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ayrıca, bazı arkadaslarla kurdugumuz, huba hepinizi bekleriz. http://www.hublist.org/?p=hub&id=135153[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 www.revconnect.com reverse connect modu öneririm. bir tek bunu yüklemeniz yeterli. bir film arıyorsunuz . 50 kişide aynı film var. hepsinden aynı anda çekebilirsiniz bağlantınız el veriyorsa[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 benim şöyle bi problemim var : yeni kurdum dc++ ' ı...bir huba bağlanıyorum iki dakika sonra şu hatayı veriyor "DC++ just encouraged a fatal bug and should have written an exceptioninfo.txt but the same directory as the executable.You can upload blablabla..." anladığım kadarıyla onun yerine bunu indir ve koy diyo , indiriyorum ama bi gelişme yok napıcam ?[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 tekrar yükle dc++ ı bozulmuş sanırım[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 silip tekrar tekrar yükledim ama bir değişme olmadı... nedeni nedir nasıl çözücem bilen var mı ?[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 aynı sorunu vermeye başldaı =( win98se kullanıyorum ondan sanırım[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hatayi screen shotunu cekerek gosterirsen daha yararli olur. pek cok sorun olabilir ;clientlerden olabilir,ram şismesi yada xml crashden olabilir ,cidden win 98 in dll belasindan olabilir dedigim gibi hatayi direk paylasin lutfen[signature][hline]film arsivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: DynamicK, 04 Ocak 2005 17:28 tarihinde demiş ki: rcon cogu hubda yasaklı banlanırsın normal clienti kullanıyorum dc++0.401 var revconnecti kullanip banlamama yolu var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Fake DC++ clientleri (ban yemeniz dogal olanlar ..) PhantomDC Full dc dc@fe possum mod sharpconnect ms++v blackdc++ dcpro dc++k[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Arkadaşlar pardon, up lıyorum eski konuyu ama ben bir tek şu active passive olayını anlamadım, yani ne olduklarını falan biliyorum da nasıl active olacağımı bilmiyorum... oradaki boşluklara tam olarak ne yazmam gerek biri söyleyebilir mi ? IP: TCP Port: UDP Port:[signature][hline]Makhaon Level 44 Tauren Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bir de netlimiter kullanmaya tırsıyorum ama t3 bağlantılı adamdan 1kb/sn ile indiriyorum, yüklesem mi acaba ?[signature][hline]Makhaon Level 44 Tauren Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 elektronik müzikle ilgili (downtempo, house ağırlıklı) tavsiye edebileceğiniz hublar?[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 revconnect yukledim 1 aydir kullaniyorum daha banlenmedim gayette guzel tavsiye ederim ayni dosyayi farkli kisilerden cekiyorsunuz ve dolayisi ile hat kapasitenizi maksimum seviyede kullaniyorsunuz. :) http://www.hublist.org/ arama yapabilirsin istedigin kritere uygun hub icin.. ek olarak hublist aldiginda filter e yaz istedigin bi kriteri listeler uygun hublari gir search et dene.[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Netlimiter'ı kurunca suyunu çıkarmazsanız kimse birşey demiyor size. Farketmiyorlar çünkü. 256k iseniz 4-5kb'da tutun. Geri kalan 2kb'da size site gezerken yeterde artar bile. Revconnect bir çok hub'dan atılmıyor zaten. Buna psikopatça takmış olan sadece bir kaç yer var. Neredeyse çıktığından beri kullanıyorum. Çok güzel bişi.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: DynamicK, 30 Aralık 2005 17:11 tarihinde demiş ki: http://www.hublist.org/ arama yapabilirsin istedigin kritere uygun hub icin.. ek olarak hublist aldiginda filter e yaz istedigin bi kriteri listeler uygun hublari gir search et dene. öyle aratarak yeterli bi hub bulamadım işte. 200-300 kişilik hublar var ki oralarda da aradıklarımı bulamıyorum.[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar