laverda Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 98 megane 1.6 rte, 93 broadway mevcut (illallah dedim) hayalim saçma gelicek belki ama newholland cx 880 (ben de bunların hastasıyım)[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Honda Civic 1.6 ies[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Şahin 147[signature][hline] Bugün yürüyebilmen için dün emeklemen gerekirdi. Tıpkı bugün yürüdüğün için yarın koşacağın gibi... aLp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 abi 2000 model 1.8t ama 160 bini devirdik tas gibi(allah bozmasin) bayagda atak. full+full(satici geyigi:) ) ama saka bir yana benim arabamdaki ozellikler daha sifir cogu arabada yok. amma velakin yeni bir arabaya yelken acmanin zamani geliyor. Spor bir sey istiyorum ve ne yazikki audide boyle bir secenek yok (kisiliksiz a4 cabriolet diyeni doverim:) ) iki ay once kacirdigim bir slk 200 vardi ahh hala alamadigima yanarim. simdide para baska yerlere gitti:) bakalim hele bir paramiz olsun:) bu arada DOD benim arabayi almiyormuymus 150 bin+ almiyormus diye birsey duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 kullanılan: [spo1=evet burası][/spo]istenen: [spo2=bu da istenen evet][/spo][signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi mz:Real Zamazingo[Bu mesaj Duke_Guybrush tarafından 25 Aralık 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 kullanılan tabanvayda:) hayal Range Rover vogue 3.0 td6 (rr sport tdv6 hse de kabuldur:p)[signature][hline]Faber est suae quisque fortunae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ne büyük hayaller varmış ya :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Renault Clio Sport kullanıyorum.Hayalimdeki araba Porsche 911 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 selam, @matama; sınır 170.000km diye konuşmuştum ben dod ile :) ozaman sana s4 cabrio önerelim :P olmadı rs4 seçeneğimiz mevcut ;) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 04 Vectra 1.6 kullanıyorum, istenilen ise 05 Vectra GT :) (ehm opel iyidir iyi :))[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN EU-Frostwhisper Karpuz lvl 60 NE rogue [Janissaries] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 cok benzin yer abi onlar:D diyecen slk yemiyor mu yemiyor abi ben denedim gordum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Kullanılan : Alfa Romeo 147 1.6 GTI =))) İstenilen : Murat 124 =)))[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 şu an araba kullanmiyorum hayalimdeki arabalar: Mitsubishi Lancer Evolution 7, 8 , 9 Subaru Impreza WRX STI Jaguar X-Type BMW 3.30Xi Audi RS4 RS6 benim liste biraz uzun oldu ama bu 6 arabanin da 2 tane ortak özelligi var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Kullandığım: 01 Ford Focus Ghia 1 ay içinde sahibi olacağım: Jetta Comfortline 1.6 Hayalimdeki araba: Saab 9-3[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 selam, 4 tekerden çekişli veeee....(diğerini bulamadım) saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 o liste de yazdigim 6 arabada 4 çeker ve 4 kapi sedan arabalar benim hayalim de böle sportif sedan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 selam, tamam şimdi oldu :) saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Kullandigim araba Audi A3 Sportback. Bundan sonra almak istedigim araba A4 Quattro (2.0TDI) Ama 30 yasindan once almam pek mumkun gozukmuyo ekonomik durum sagolsun.. Hayalimdeki araba lamborghini murcielago roadster ya da porsche carrera gt.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 27 Aralık 2005 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 selam, 4.2TDI quattro alsak =) saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Bu arada her an Jetta'dan vazgeçip 2000 model 2.8 Quattro A6 alabilirim 25.000 Euro'ya :) Ama vergisi ile benzini oyar diye bulaşmıyorum[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 selam, :D alsana. tokuştururuz (burada cafein arkadaşımızı yâd ediyoruz :P ) saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoiceofSoul Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 2000 fiat palio kullanıyorum ama 67 mustang im olsa hiç fena olmazdı. karizması yeter:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: paramecium, 27 Aralık 2005 19:08 tarihinde demiş ki: selam, :D alsana. tokuştururuz (burada cafein arkadaşımızı yâd ediyoruz :P ) saygılar. Ben hazırım, arabam da şu an serviste, spoiler yerine ön tarafa mahmuz taktırıyorum.... *!RRÖÖÖÖÖÖÖÖNNNN, RÖÖÖÖÖÖNNNNN, RÖN RÖN RÖN!!!! (Gaz verir)* Hatırlamışken saat 1'e geliyor, gidip alayım arabamı daha jantçı gezeceğim :D[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester VOLVO - Steady As a ROCK Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bulaşma vallaha, ekonomin çökebilir. Bu arada paramecium eğer 1 sene içeriside birine audi aldıramazsan. Ben ilk olacam ona göre.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 selam, ne mutluluk verici bir haber :D hatta kim bilir, gider beraber alırız belki ;) saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar