Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 süper bir faq olmuş. yalnız karpuz'un mesajında belirttiği imla ve hede kuralları şeyine göre keşke konu başlığının adı faq yerine sss olsaydı. (aman dikkat sss falan çok bi ileri gittim) bu arada bu sss paticikin yardım sayfası yerine konulabilir veya yardım sayfası buraya yönlendirilebilir. gerçekten çok iyi olmuş. pati paf'lar ve town watch sistemi içinde varmıydı görmedim ama yoksa eklense süper olur. *!mesaj attıktan sonra, koşarak kaçar* [Bu mesaj orc_lord tarafından 12 Temmuz 2005 03:56 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Karpuza teşekkürlerimizi bir borç biliruz :D[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 İnsanın yeniden gelesi geliyor...[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 abi konu taşındı deniyo nereye taşındı olduğu yerde duruyor ben anlamadım bunu anlatacak biri var mı ?[signature][hline]ThuG_Life - WEST SIDE IS THE BEST SIDE Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tristania Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ooo cok uzun bu ya, bir ara okucam hepsini :)[signature][hline]By the turnstile beckons a damsel fair The face of Melinda 'neath blackened hair. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ben hepsini okudum çaldım yeni gelenlere benimkiyle beraber kakalıyorum bile =))[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 karpuz işi biliyo[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ya bir de bazı ünvanlar var onları nasıl yaparız biri de onları anlatsa. Mesela tuttuğun takım Warcraftta sevdiğin ırk veya şu kalp resimleri town watch yazan resimler ya da mesela absolut'ta yazan Baba pati tarzı şeyler nasıl oluyor biri bunu açıklasa süfer olur valla.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Absolut gerçekten baba olduğu için baba pati :) iyilik manasında değil gerçekten çocukları var. TW'ler ise fakelerin msjlarını siliyolar. Kalpler paticiğe üye olan sevgililerde oluyo genellikle.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: insight, 12 Ağustos 2005 15:17 tarihinde demiş ki: Absolut gerçekten baba olduğu için baba pati :) iyilik manasında değil gerçekten çocukları var. TW'ler ise fakelerin msjlarını siliyolar. Kalpler paticiğe üye olan sevgililerde oluyo genellikle. eheh bende eskiden "baba adammış" gibi sanardım halbuki son topiğiyle (adayla) gerçekten baba olduğunu öğrendim :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: insight, 12 Ağustos 2005 15:17 tarihinde demiş ki: Absolut gerçekten baba olduğu için baba pati :) iyilik manasında değil gerçekten çocukları var. TW'ler ise fakelerin msjlarını siliyolar. Kalpler paticiğe üye olan sevgililerde oluyo genellikle. Sağolasın[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 yararlı kaynak ![signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 kalp nasıl alacaz pekii :-?[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 sevgilinide uye yapman laısm foruma[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 10000 karakter limiti konunca, benim o kadar uğraşıp yazdığım faq da yalan olmuş... Yenisini yazacaz zorunlu... Keşke tutsaymışım ama nasılsa sitede var diye tutmamıştım, gitti... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 afbgvatb Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ilk defa baktım buraya:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 üye alımı açılsın... =) doluşsun birazcık heyecan =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.