darkvayne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 denedim bu yöntemi ama gene olmadı.benim sorunum%1 sorunu deil!oyunu açtığım zaman yanıt vermiyor görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorumm!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Arkadaşlar artık bu konuyu Silebilirsiniz up lamayalım çünkü Anlaşılan her Makinada işe Yaramıyor ki Dorudur ben böYLe girsemde Arkadaş giremeMiş bu alternative bi Çözüm olarak Geldiydi öle gidecek :)[signature][hline]They Cant Know they Cant See Who we Are.. Fear is the Enemy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cHi_cHi_TR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Artık pc e format zamanı geldi 1 sene oldu çünkü bütün yöntemleri denedim bi çözüm bulamadım .... neyse hiç bi yöntem bana care olamadı ama resimli anlatımın için cok teşekkürler arkadasım cok başarılıydı..[signature][hline]Nick : cHi_cHi_TR Nation:El MoraD Clas :BladeMaster LvL :6x Np :1xxxx Clan :ChosenS Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Chi chi 4-5 saate kadar patch fix lenecek"miş" offical ko forumlarında yazıyordu. Ne kadar güvenilir bilinmez tabii ki..[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar