Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Resimleri Ben DüzenLedim çözüm w00tun dur.işte oyuna giriş Aşamaları;) [spo1=1-]1-[/spo] [spo2=2-]2-[/spo] [spo3=3-]3-[/spo] [spo4=4-]4-[/spo] [spo5=5-]5-[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Saolasın bide boyle deniyim inş olur cok saolun ya olmasa bile ugraşıp didiniuosunuz bizim girmemiz için cok makbule gecti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Can_TR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bu konuda gerçekten başarılısın +54646 . adamlar 1 günde 3 patch çıkardılar . neden acaba ? :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Can_TR, 29 Aralık 2005 17:09 tarihinde demiş ki: bu konuda gerçekten başarılısın +54646 . adamlar 1 günde 3 patch çıkardılar . neden acaba ? :d Alakaya maydonoz.. Seninki benden kara... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 abi valla girmiyor yanlis birseyde yapmıyoruım :( %1 de kalıyor[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Necro kardeşim... w00t 1 topic açmıştı sanırım... %1 de kalanlar için diye... Yardımcı olabilir..[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Necro, 29 Aralık 2005 17:11 tarihinde demiş ki: abi valla girmiyor yanlis birseyde yapmıyoruım :( %1 de kalıyor Bende de %1 kaldıktan sonRa aynılarını yaptım şuan Sorun yok..necro Hala girmiyosa sorun nea bilemiyorum gerÇekten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Bjork, 29 Aralık 2005 17:12 tarihinde demiş ki: Necro kardeşim... w00t 1 topic açmıştı sanırım... %1 de kalanlar için diye... Yardımcı olabilir.. Bjork DosTum zaten Bu o Konunun Resimlisi Aynı şey Yani ben w00t un kafası Rahatlasın die topic Açtım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 eheuh :D Walla bende problem olmadığı için bakmadım... Kusura bakma.. neyse :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 eeee iyi hoş güzelde ben bunu yaklaşık 56465465 kere yaptım zaten ama şimdiki sorun id ve şifre yazacağım bölüme hiç gelmiyor :)[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 BEN OYUNA GİRİYORUM 5 SN DE BİR dc veriyooo[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:166 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM İLGİLENENLER [email protected] sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ohh bea sayende yaptım :D bi kaç yerde hata yapıomuşum.Şu an girio :D inş. sağlıklı bi şekilde girecek oyuna ve oynayacağım :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bendeki problem hack shield den "unknown error occurred" mesajını almam sanırım sizinki farklı bişey.%1 gibi bi problemim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 4. resim biraz uğraştırır gibi... Gelen zip i ters tıklayarak.. Dosyaya çıkartırsanız... Daha sonra dosya içindekileri kopyalayıp KO dosyasına Copy/Paste yaparsanız daha rahat olabilir... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Reflective, 29 Aralık 2005 17:20 tarihinde demiş ki: Bendeki problem hack shield den "unknown error occurred" mesajını almam sanırım sizinki farklı bişey.%1 gibi bi problemim yok Çok hatayla KarşılaşTım 1313 de ama Hackshieldi açarkEn sorun YaRatmadı daha sonra sorunlar çıktı Sendeki farklı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Sildim tekrar yükledim aynı hata -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Tşkler arkadaşlar yardımlarınız için..[signature][hline]now kasing.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Dc problemi Sanırım ServErla AlakaLı..[signature][hline]They Cant Know they Cant See Who we Are.. Fear is the Enemy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leplicantt Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bendede d3 de ve d2 de %1 de kalıyor ama d1 e direk giriyor nasıl iş anlamış değilim..[signature][hline]KadınLar SoyunurKen; ErkekLerde DüşünürKen GüzeLdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ROHAN_KNIGHT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ONCELIKLE BOYLE GUZELCE ANLTTIGIN ICIN TESEKKURLER OYUNU SILIP YENIDEN YUKLESEM DUZELIRMI ACABA ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mojosun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 merhaba arkadaşlar daha yardımcı olacak birbilgi vereyim sorun bence bundan kaynaklanıyo 1313 ü yüklerken hata veriyo patch i yükleyemiyor ise C:Program FilesKnightOnlineHackShield içerisindeki EGRNAPX2.dll dosyasının adını değiştirin ve sonra tekrardan patch yaparsanız sorun giderilmiş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Yaw ben herşeyi denedm fakat yinede girmio.. ID ve pass i yazıorm ok diorm sonrada cıkan hata hep aynı.... Failed to login in to the server. (-1) pffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeMo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Gerçekten sağol kardeşim çok yardımcı oldun hadi bakalım oyunda görüşürüz:D nick:mert_jedi lwl:44 xıgenonda olna varsa yardım pls:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 benimki giriyor fakat takılıp kalıyor giriş pencerelerini bile zor kapatıyorum...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johnconstantine Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 cok iyi bende boyle bi sorun yok ama takdir ettim yardımını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar