Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi [Yeni Sezon]

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

tamam dizi iyi güzel hede hödö de, bazıları fazla kafaya takmış anlaşılan. birisi "beğenmedim" diyor, hemen beş kişi "beğenmiyosan izleme" diye çıkışıyor.
çok olan bişey, sevdiğimiz bişeye laf sokulunca kendi şahsiyetimize laf sokulmuş gibi gaza geliyirouz.

adam diziyi beğenmemiş, niye gıcık oluyosunuz buna? evet beğenmeyen izlemek zorunda değil, ama herkes de beğenmek zorunda değil.

dizi ülkemiz kanallarında şimdiye kadar ki en geniş bütçeli, en kapsamlı dizi şimdilik, ama o matrix memati ve helikopterden ateş açma olayı, tabuta gömülme gibi kolpalar da yok değil.

[Bu mesaj kinetica tarafından 01 Ekim 2005 15:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elektrot, 01 Ekim 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
said:
tAKA, 30 Eylül 2005 23:51 tarihinde demiş ki:
said:
elektrot, 30 Eylül 2005 00:45 tarihinde demiş ki:
bitse de gitsek.

gitmek icin bitmesine gerek yok.

kissadan hisse begenmedigin seyi izlemene gerek yok.

Beğenmediğimi, izlemediğimi nereden çıkardın ki?!
Sadece çok uzattılar konuyu, fazla sarpa sardırmadan, dolandırmadan bitirseler, biz de öğrensek neler döndüğünü diye şeettirmiştim.
İnsanlar ne kadar asabi olmuşlar yav.
Çaarırım bak Polat abimi, alır seni ayaanının altına. :P

:) kusura bakma yorumlar oyonde olunca genel olarak soyledim bende[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life
Sosyal ağlarda paylaş

@Lugal

Reklamlarından anladığım kadarıyla, aynı gün (perşembe), aynı saat fln diolardı saat de 9.15 miydi 9.45 mi neydi[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

cüppeli adam avukat olan bi adam varya o olabilir. =)
polat ölmedi rüya görüyo
aslında bunların hepsi rüya
polat diye bişey yok
polat da ne ?
kimim ben
bura nere
noluyoz lan

neyse güzel dizi yeni sezonda başarılar.al pacinonun da oynuycak olması beni bi hayli heyecanlandırdı.
al pacino da kim ?
Sosyal ağlarda paylaş

kesin oynuyormuymuş ya al pacino?[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Perşembe 21:15 teymiş.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Suriye' de çekim yapılmış bu aralar, bakalım nasıl olucak Suriye çekimleri...

Edit: 13 bölüm falan kalmış bitmesine dizinin, arkasından bir sinema filmi ile noktalanacakmış...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces

[Bu mesaj Janitschar tarafından 04 Ekim 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kanal D genelde hayvan gibi reklam koyuyor o yuzden izlemem Kanal D deki reklamlari umarim bundada aynisi olmaz.

Birde Al Pacino yalan olmus diye duydum

Maskeli adam Kadir Inanir olsa daha cok yakisir :D:D:D[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma

a.k.a homoid
Sosyal ağlarda paylaş

Fotoğraf çekimime gittiğimde bu Kurtlar Vadisinde oynamış biri de gelmişti (oyunculuk seçmesi için tabii çekim değil çirkin bir adamdı ehuh), o bile "her dizi biter, kurtlar vadisi bitmez, cıvkını çıkaracaklar dizinin kesin." demişti amma doğru bir şey demiş, bir türlü bitmiyor dizi.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SoulCube, 03 Ekim 2005 05:42 tarihinde demiş ki:
cüppeli adam avukat olan bi adam varya o olabilir. =)
polat ölmedi rüya görüyo
aslında bunların hepsi rüya
polat diye bişey yok
polat da ne ?
kimim ben
bura nere
noluyoz lan

yoksa sen ??!?! iplikçi?!*[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum
Sosyal ağlarda paylaş

3. senesine giriyor değil mi ?

Ayrıca Polat mason oluyor o maskeli herif de o grubun bir üyesi eğer ölmemiş olsaydı Samuel derdim ama öldüğü için kim olabilir bilemiyorum...

Dizinin 13 bölüm sonra bitmesi büyük yalan yeni kanala geçti kaç bin dolara patlamıştır böyle bir transfer birde sadece 13 bölüm olması komik olur bence 1-2 sene daha gider merak etmeyin ha birde kitapları fln filan olduğu için iyice suyu çııktı zaten neyse perşembeye az kaldı ne olacak aceb?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

izlemeden yorum yapmayalım pls.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...