BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Daesu kopardın hocam ya öldüm gülmekten[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 hayırlısı olsun yeni sezon[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 tamam dizi iyi güzel hede hödö de, bazıları fazla kafaya takmış anlaşılan. birisi "beğenmedim" diyor, hemen beş kişi "beğenmiyosan izleme" diye çıkışıyor. çok olan bişey, sevdiğimiz bişeye laf sokulunca kendi şahsiyetimize laf sokulmuş gibi gaza geliyirouz. adam diziyi beğenmemiş, niye gıcık oluyosunuz buna? evet beğenmeyen izlemek zorunda değil, ama herkes de beğenmek zorunda değil. dizi ülkemiz kanallarında şimdiye kadar ki en geniş bütçeli, en kapsamlı dizi şimdilik, ama o matrix memati ve helikopterden ateş açma olayı, tabuta gömülme gibi kolpalar da yok değil. [Bu mesaj kinetica tarafından 01 Ekim 2005 15:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: elektrot, 01 Ekim 2005 01:55 tarihinde demiş ki: said: tAKA, 30 Eylül 2005 23:51 tarihinde demiş ki: said: elektrot, 30 Eylül 2005 00:45 tarihinde demiş ki: bitse de gitsek. gitmek icin bitmesine gerek yok. kissadan hisse begenmedigin seyi izlemene gerek yok. Beğenmediğimi, izlemediğimi nereden çıkardın ki?! Sadece çok uzattılar konuyu, fazla sarpa sardırmadan, dolandırmadan bitirseler, biz de öğrensek neler döndüğünü diye şeettirmiştim. İnsanlar ne kadar asabi olmuşlar yav. Çaarırım bak Polat abimi, alır seni ayaanının altına. :P :) kusura bakma yorumlar oyonde olunca genel olarak soyledim bende[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 biran önce başlasın!!!dayanamıyorum artık...reklamı süper... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Cintonik, 29 Eylül 2005 18:16 tarihinde demiş ki: 6 ekimde Kanal D de yeni sezon ilk bölüm.Çok fazla soru işaretiyle geçen sezonu kapatmıştı bakalım nasıl çözülecek. Ya saat kaçta bilen varmı?[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 "ben büyünce polat olcam.." "ben büyünce testere ustura olcam.." dvm eder..[signature][hline]Bi dostum olsa yol macersaına çıksak..sadece yaya olarak bi yere varmak hedefimiz olsa...yorulsak perişan olsak ama eğlensek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 @Lugal Reklamlarından anladığım kadarıyla, aynı gün (perşembe), aynı saat fln diolardı saat de 9.15 miydi 9.45 mi neydi[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 cübbeli adamı baya bi merak ediyorum kim çıkıcak[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 cüppeli adam avukat olan bi adam varya o olabilir. =) polat ölmedi rüya görüyo aslında bunların hepsi rüya polat diye bişey yok polat da ne ? kimim ben bura nere noluyoz lan neyse güzel dizi yeni sezonda başarılar.al pacinonun da oynuycak olması beni bi hayli heyecanlandırdı. al pacino da kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 kesin oynuyormuymuş ya al pacino?[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Bu arada dizi uzun bölümler halinde olacak mı? Bide hayvan gibi reklam koyacaklarmı?[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Perşembe 21:15 teymiş.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Karahanlı Polatın ogluymuş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Suriye' de çekim yapılmış bu aralar, bakalım nasıl olucak Suriye çekimleri... Edit: 13 bölüm falan kalmış bitmesine dizinin, arkasından bir sinema filmi ile noktalanacakmış...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 04 Ekim 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Kanal D genelde hayvan gibi reklam koyuyor o yuzden izlemem Kanal D deki reklamlari umarim bundada aynisi olmaz. Birde Al Pacino yalan olmus diye duydum Maskeli adam Kadir Inanir olsa daha cok yakisir :D:D:D[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Fotoğraf çekimime gittiğimde bu Kurtlar Vadisinde oynamış biri de gelmişti (oyunculuk seçmesi için tabii çekim değil çirkin bir adamdı ehuh), o bile "her dizi biter, kurtlar vadisi bitmez, cıvkını çıkaracaklar dizinin kesin." demişti amma doğru bir şey demiş, bir türlü bitmiyor dizi.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 nesi bir türlü bitmiyor dizinin???? sen mahallenin muhtarlarını, yalan rüzgarını seyrettinmiki???? 13 bölüm sora bitiyo dizi ya olamaz!!![signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 42 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: SoulCube, 03 Ekim 2005 05:42 tarihinde demiş ki: cüppeli adam avukat olan bi adam varya o olabilir. =) polat ölmedi rüya görüyo aslında bunların hepsi rüya polat diye bişey yok polat da ne ? kimim ben bura nere noluyoz lan yoksa sen ??!?! iplikçi?!*[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bitmesin zaten. hastasiyizzzzz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 3. senesine giriyor değil mi ? Ayrıca Polat mason oluyor o maskeli herif de o grubun bir üyesi eğer ölmemiş olsaydı Samuel derdim ama öldüğü için kim olabilir bilemiyorum... Dizinin 13 bölüm sonra bitmesi büyük yalan yeni kanala geçti kaç bin dolara patlamıştır böyle bir transfer birde sadece 13 bölüm olması komik olur bence 1-2 sene daha gider merak etmeyin ha birde kitapları fln filan olduğu için iyice suyu çııktı zaten neyse perşembeye az kaldı ne olacak aceb?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caghan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 hepsi gebercek en sonda kurtulcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 fragmanindada ezan sesi vardi herhalde ramazan özel bölümü olcak[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bence yalan olacak o dızı cok abarttılar cunku.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 izlemeden yorum yapmayalım pls.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar