bugra9 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Omertanın yeni versiyonu çıktı ve omerta sıfırlandı. Herkez yeniden baslıyor. Çok güzel bir oyun. Oynamaya değer. www.barafranca.com adresinden ulaşabilirsiniz. Oynayanlar mesaj yassında ittifak kuralım. Benim nickim FBI. Gelin tanışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bugra9 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bu oyunu hiç oynayan yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Var.Ben oynuyom.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ısınamadım ben...[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KOBG Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bn hic bisi cakmadim kings of chaos a devam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bugra9 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Biraz uğraşırsanız anlarsınız. Anlamadıktan sonra hiç bir oyun güzel gelmez. NeroWarden oyundaki ismin ne. Tüm türklerle bigrup kuralım yoksa bu puslu vadide kayboluruz.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 oyundaki ismim aynı.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hatırladığım kadarıyla oyunun en iyi klanı bi türk kalnı idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Nickleri alabilirmiyim arkadaş listesine eklemek için.Arkadaş listeniz ne kadar kalabalık olursa ölme şansınız daha azalıyor.Birde ölmemek için profilinizi geniş tutun çünkü direkt ona bakarak saldırıyolar.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Baas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Öehh benim arkadaş listesini komple geçirmişin.Alçolar nasıl :D gerçi hepsi 35-30 yaşında adamlar o alçoların :D[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bugra9 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Galiba Bu oyunu Oynayan Fazla Kişi Yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Wallahi oyunda %50 populasyon türktür . Ilk oynayışım bu oyunu her karşılaştığım insan türk ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 2.2 de oynuyordum da şimdi kasıyo artıkın malum dersler var yazın başların Incubo ailesi türk ailesi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uhrmiller Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 benimde oyundaki nickim Uhrmiller arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 bayağı oynamıştım zamanında.. şimdi thecrims var arada bakıyorum ona da otları satıp parayı koyuyorum o kadar. 2.3 ün ne gibi özelliği var sadece yeni tur mu dönüyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 valla bende yenı basladım nıckım nereghal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bende başladım adım alperxp eğer aile kuracaksak kuralım hayde ben anaokulunu basacam sizede hayırlı işler :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ernfnd benım nıckte grup kurulursa guzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 valla benım kendı charım su an pıckpocket yakında vıllada alıcam fakat aıle kurmak ıcın mobster olmak gerekıyor..onun ıcınde bıraz uzun surer gıbı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 pp sin ve yakında villa alıcaksın? bence biraz daha az hayal perest ol ... mobster olunca aile kurulmaz local chief olman lazım. local chief olsan bile kurdugun aile yürümez aile dediğini kurman için çevre lazım. [ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 17:52 tarihinde, bravecik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 valla thıef oldum su an vılla ve 2mye yakın para var aıle kurmak ıcınde mobsterlık gerekıo dıye bılıyorum..cunku denedıgımde mobster olman lazım dıye bırsey cıktı..cevre konusundada 4 5 kısı var su an cevremde onlarda benım reelden arkadaslar..cevreyı burdan oynayanlarla edınebılırız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ne saçmalıyosunuz ben corle de pickpocketken villa almıştım zor bişey değil. üstelik rankim %50 ye bile gelmemişti :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Ben de başladım. Nickim jcarlos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Ben de başladım. nickim jcarlos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar