NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 SeLamLar... Hdd 4 parçaya bölünmüştü partition magic ile bu gece bunları tek parça yapmak istedim fakat 3 parça hdd deki bilgiler silindi.İşin ilginç yanı hdd boyutuna baktığımda sanki o dosyalar hdd nin içindeymiş gibi gözüküyor fakat gözükmüyor.Dosyaları arama ile baktım felam bulamadı. Bu durumda ne yapmak gerekir ?[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 cozum olurmu bilmem ama getdataback die bi program var bi dene istersen[signature][hline]İnsanların umudunu kırma.. Belki de sahip olduğu tek şey odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 scandisc ve defrag yap bence (ghost ile hdd image almıştım ama image kaydettiğim yerde yktu scandisc yapınca kayıp dosya olarak bulundu belki sizdede benzer bi oaly olmuştur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Birkaç kez partititon magic kullandım böyleterslikler yaptığını bilmiyodum valla[signature][hline]Penguen, Kahve, Su, Makarna, Otobüs Bileti, Paso, Boş Yazılı Kağıdı, FR, Dede Korkut, Mesnevi(Saygı Duyun), Otobüs Uykusu, Otobüste Yanımda Oturan Müthiş Parfümlü Kadın, Otobüste Akıttığım Salya, Aşkım, Okul, Yazılarla Kapladığım Sıra, Küfrettiğim Hoca, Asetat Kalemi, Karışık Tost... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Yardımlar için teşekkür.Güvenli modda çalıştırdığımda gözüktü dosyalarım.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar