Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Login Ekranı Gelmiyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar bu srunu yasayan varmı ?? 1313 ü de indirdim ama login ekranı gelmior ıd ile pass yeri yani .... takılıor ve kapatmak zorunda kalıorm ??[signature][hline]Nick:Kicken
LvL:56
Server:Ares
Job:Rogue/Assasian
Clan:---------(60 a kadar yok)
Nation:Human

Mesaj tarihi:
ya 1000000 kez deniorm ama gelmior login ekranı :(([signature][hline]Nick:Kicken
LvL:56
Job:Rogue/Assasian
Clan:---------(60 a kadar yok)

Mesaj tarihi:
1312 patchini kulllanın :D ben rahatım gayet güzel çalışıyor[signature][hline]Nick : _TiKiTo_
Nation : Karus
Server : Diez
Level : 63
Clan : Dream
Np : 7x.xxx

deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo
Mesaj tarihi:
Ne olursa olsun oyun güzel hoş ama allah bu oyunun belasını versin ömrümü yedi be:D[signature][hline]Nick:b52
LvL:60
Job:Priest
Np:xxxxx(şu an için)
Mesaj tarihi:
Ve tanrı Derki "Ben Size Eziyet Etmem Siz Kendinize Eziyet Edersiniz" Bu Oyunu Oynayan Herkez ben dahil üstüNe Alabilir :)[signature][hline]They Cant Know they Cant See Who we Are..
Fear is the Enemy!!
Mesaj tarihi:
said:
djjay, 30 Aralık 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
oyunu açtıında ne klik ne enter yap şifre ekranı gelene kadar .. hiç bişeyi elleme

denedim sğl ilk olarak bekleyin hata vericek ondan sonra bidahaki loginde giriyor ^^[signature][hline]Nick >> ::TaLkative::
Np >> 225 k
Server > Ares
Mesaj tarihi:
ewet cıldırmak üzereyim burada.paso %1 yaw yapabilecegim herşeyi denedim.ama hep %1 hep %1 iyice sogudum oyundan pfff ya birsüsü %100 kesin bi çözüm bulabilsede girsek.yada 1314 ne zaman gelir acaba :(
fıttırmak üzereyim delircem[signature][hline]Clan=mafya
Nick=Fa1L3d
lvl=5x
Server=olympia
job=mage
ırk=insan
  • Yeni Oluştur...