ofs Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 2 Gün önceki halim Simdiki[Bu mesaj ofs tarafından 30 Aralık 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sebep ?[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Job: Shadow Vain Server : Ares Nation : Karus Clan :Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sebeb sonuç ilişkisi kuracak resim yok. açılmadı.[signature][hline]Ağzimı yormadan,oynatmadan konuşabildiğim yer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sahte insanlar sebeb bu[signature][hline]Warrior ile Rogue Takas Edilir Artık Charımdan Bıktım Rogue 60+ Var ise ßenim Warrioru takas yapa biliriz Warrior 61 %50 ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 valla pek 2 gün önceki haline benzemiyo ilk resimde 13 gün premium var 2.sinde 7 gün yani 13-7=6 gün yapar. :D[signature][hline]Bende hep derdim bu K2 Network kahrolsun diyenlere bunlar suçludur diye ama bilmiyorki insanın başına gelmeyince.Okuyun lütfen.. http://forum.paticik.com/view.php?id=165441 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: KosPer, 30 Aralık 2005 23:01 tarihinde demiş ki: valla pek 2 gün önceki haline benzemiyo ilk resimde 13 gün premium var 2.sinde 7 gün yani 13-7=6 gün yapar. :D ha iki ha 6 ne fark eder xD[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 muahuhauh :) allahım beni güldürdünya senide güldürsün öptüm=:)[signature][hline]Warrior ile Rogue Takas Edilir Artık Charımdan Bıktım Rogue 60+ Var ise ßenim Warrioru takas yapa biliriz Warrior 61 %50 ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Gizem yaratmadan direk konuya girsen ?[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 itemlerimi birine verdim cok samimi arkadaşım dedigime o da itemlerimi geri vermedi down yani[signature][hline]Warrior ile Rogue Takas Edilir Artık Charımdan Bıktım Rogue 60+ Var ise ßenim Warrioru takas yapa biliriz Warrior 61 %50 ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ceek gecmis olsun abi umarim duzeltirsin durumunu[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 saolasın[signature][hline]Warrior ile Rogue Takas Edilir Artık Charımdan Bıktım Rogue 60+ Var ise ßenim Warrioru takas yapa biliriz Warrior 61 %50 ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: ofs, 30 Aralık 2005 23:09 tarihinde demiş ki: itemlerimi birine verdim cok samimi arkadaşım dedigime o da itemlerimi geri vermedi down yani Kimseye kendi kullandığım hiç bir şeyi vermem :) Verdiğim itemlarıda geri almak için vermem, geri gelirsede üzülmem tabi :lol: O yüzden kafam rahat, yardıma ihtiyacı olana elimden geleni yaparım ama asla ve asla kendi kullandığım eşyayı vermem. Geçmiş olsun.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 anlamadım ben sizi ya insanları tanımıyorsunuz yada önünüze gelene charınızı emanet edeceksiniz nerdeyse...... zamanında adam yerine koyup saatlerce lvl kasıp muabbet ettiğimiz adamlara biz şifremizide silahımızıda vermişizdir ama hiç birisinden bir yamuk görmemişizdir...... demekki siz adamlara rastlayamadınız bari eşyaları kime verdiysen adamı teşhir etde başkasıda yanmasın....... geçmiş olsun bu arada...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 3-5 kere okudum ben bunu galiba ama genede kimin ne olduğu belli olmuyoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Nick vermedim zaman şerefsizin ßirine itemlerimi verdim arkadas dostum sandım adam itemleri booom yapti[signature][hline]Warrior ile Rogue Takas Edilir Artık Charımdan Bıktım Rogue 60+ Var ise ßenim Warrioru takas yapa biliriz Warrior 61 %50 ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ARSENAL_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 merak etme dostum bunlar allahından bulurlar..beni de 15 YILLIK kardeşim diyebilecegim bi arkadaşım soymuştu(ne kdr arkadaş demek dogru olur bilmiyorum)[signature][hline]Forever TnT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mqkosu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 kardeş öncelikle geçmiş olsun. bende ilk resmi görünce sandım heralde shelleri falan +9 yaptı demeye kalmadı alttaki resmi gördüm. oyunda böyle adiler çok var... benimde ironbow +8 imi adinin birisi almıştı.yemedim içmedim knight cash aldım trina aldım +6 dan +8 yaptım yeri geldi samsun içtim para harçamadım ama sonra bana kapak oldu. neyse dua etki başına daha kötü bir olay gelmeden insanların gerçek yüzünü anlamışşsın. unutmadan ben muteliyim o adamı görürseniz 7 sülalesine benden slm söyleyin. :pepsi: bu adamın diğer charı :malboro_light: storm eagles clanın başkanıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muyat Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 walla bence bütün sheller duruo çünkü arkadaş altta 17 bin coıne bişi almış ben ce miğfer felan almışsın son olarak inn hostesin yanındasın gibime geldi bence eşyalarını oraya koydun... hehe iyi salladımmı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muyat Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bi dakka rezil oldum orası cz ymiş ühühühü eeee boş wer önemli olan koca karının aşkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 :S biraz önce öldüm dc oldum girdiğimde exp gitmemişti ve adam halaa ölüydü :S[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar