Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

...ölemiyorum Bile....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
...ölemiyorum Bile....

Şişirip yelkenleri, açılma vaktin gelmiştir denize. bilirsin ki ne fırtınalar, ne
Deli dalgalar beklemektedir seni. korkarsın, terk edemezsin limanı, bir köşesine
Sığınırsın. kabullenmesen de artık aşk bitmiştir, işte son bu...

İçin hep hüzün doludur, bir türlü kabullenemezsin bittiğini. gözlerinin içine bakıp
Seni seviyorum demesini beklersin. o sözler hiç çıkmayacak o dudaklardan bilirsin.
Yinede umudun yeşildir, işte hayal bu...

Gururlusundur, istenmediğin yerde durmazsın. an olur ki ne olur bitmesin dersin. bu
Sözlerin dudaklarından nasıl çıktığına kendin bile inanamazsın. oysa o yüzüne bakıp
Sadece gülümser, işte acı bu...

Ondaki sıcaklığı kimsede bulamayacağını düşünürsün. kimse onun gibi gülemez, onun
Gibi dokunamaz dersin. ve kimseyi onun kadar sevemeyeceğini bilirsin. kahredip
Başını eğersin önüne. işte hüzün bu...

Nefes alamaz hale gelirsin, daralır için. bir kaç saatlik derin bir uykuya
Hasretsindir. bilirsin ki gözlerini kapasan da terk etmeyecektir hayali. atarsın
Gecenin kollarına kendini, işte huzur bu...

Ondan gelecek tek bir haberi umutsuzca beklersin bir de beklemek ölüm gibi gelir
İnsana böyle zamanlarda. aslında ölüm fikride garip değildir artık sana. geri
Dönerse diye ölemezsin bile, işte sabır bu...

Hayat devam ediyordur ama her şey yarımdır, hep bir yanın eksik. yüreğin eskisi gibi
Atmayacaktır, başka aşklarsa seni kandırmayacaktır. o başkalarıyla, mutlu bir hayatı
Yaşıyor olsa da, yine de sevginden vazgeçemezsin. iste aşk bu...

Boş ver, hep aynı masal. "hayat ve ben" işte hepsi bu kadar...[signature][hline]wildpervert, 27 Aralık 2005 15:11 tarihinde demiş ki:
ölülcez ulan biri para yollasın ölücez

[Bu mesaj Persky tarafından 30 Aralık 2005 14:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
çok duygulu olmuş..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
  • Yeni Oluştur...